niestandardowy Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Sliczna jeszcze mi sie w oczy w Poznaniu nie rzucila
Qń1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Wczoraj wleciał zestawik spowalniaczy na przód: - zacisk S4 - tarcze Zimmermann 345mm, - klocki DS Performance, - przewody w stalowym oplocie przód i tył, - płyn ATE 200. Póki co zestaw na dotarciu, ale mimo to czuć różnicę! Za dostawę towaru odpowiada DEV i Wandej, dzięki chłopaki! Foto strzelone na szybko
black4 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Wczoraj wleciał zestawik spowalniaczy na przód: - zacisk S4 - tarcze Zimmermann 345mm, - klocki DS Performance, - przewody w stalowym oplocie przód i tył, - płyn ATE 200. Póki co zestaw na dotarciu, ale mimo to czuć różnicę! Za dostawę towaru odpowiada DEV i Wandej, dzięki chłopaki! Foto strzelone na szybko Witaj, Fajny zestaw w pięknym kolorze! Orientujesz się czy do hebla 345 są Zimmermany Sport perforowane? Jaki orientacyjny koszt setupu na 345? PS. Fajne i leciutkie masz kółka Pozdrawiam
Qń1 Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Wczoraj wleciał zestawik spowalniaczy na przód: - zacisk S4 - tarcze Zimmermann 345mm, - klocki DS Performance, - przewody w stalowym oplocie przód i tył, - płyn ATE 200. Póki co zestaw na dotarciu, ale mimo to czuć różnicę! Za dostawę towaru odpowiada DEV i Wandej, dzięki chłopaki! Foto strzelone na szybko Witaj, Fajny zestaw w pięknym kolorze! Orientujesz się czy do hebla 345 są Zimmermany Sport perforowane? Jaki orientacyjny koszt setupu na 345? PS. Fajne i leciutkie masz kółka Pozdrawiam Cześć, Zimmermany są pokryte powłoką Coat Z. Całkowity orientacyjny koszt w setupie jak u mnie to około 2000 zł...ale można zrobić to taniej na klockach ferrodo premier i fabrycznych przewodach wtedy koszty spadają do 1400zł
rs4wagon Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 kolor jest mega fajny!!powiedz mi byla jakas naprawa bo widze zderzak chyba nie US?czerwony z czarnym zawsze bedzie robic wow wg mnie,tak jak ktos wyzej napisal ramki szyb na czarno fajnie by bylo,i deko nizej by sie zdalo posadzic,co do szyb ja akurat nie lubie jak sa przyciemniane,prócz oczywiscie fabrycznych
Wandej Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Wczoraj wleciał zestawik spowalniaczy na przód: - zacisk S4 - tarcze Zimmermann 345mm, - klocki DS Performance, - przewody w stalowym oplocie przód i tył, - płyn ATE 200. Póki co zestaw na dotarciu, ale mimo to czuć różnicę! Za dostawę towaru odpowiada DEV i Wandej, dzięki chłopaki! Foto strzelone na szybko Witaj, Fajny zestaw w pięknym kolorze! Orientujesz się czy do hebla 345 są Zimmermany Sport perforowane? Jaki orientacyjny koszt setupu na 345? PS. Fajne i leciutkie masz kółka Pozdrawiam Są i perforowane ale koszt to 340zł/szt A do DS`ów lepiej dać gładkie Mateusz hebel fajny i w 18` wygląda suto
black4 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Wczoraj wleciał zestawik spowalniaczy na przód: - zacisk S4 - tarcze Zimmermann 345mm, - klocki DS Performance, - przewody w stalowym oplocie przód i tył, - płyn ATE 200. Póki co zestaw na dotarciu, ale mimo to czuć różnicę! Za dostawę towaru odpowiada DEV i Wandej, dzięki chłopaki! Foto strzelone na szybko Witaj, Fajny zestaw w pięknym kolorze! Orientujesz się czy do hebla 345 są Zimmermany Sport perforowane? Jaki orientacyjny koszt setupu na 345? PS. Fajne i leciutkie masz kółka Pozdrawiam Są i perforowane ale koszt to 340zł/szt A do DS`ów lepiej dać gładkie Mateusz hebel fajny i w 18` wygląda suto Dzięki za info Panowie ! Dobra robota ! Pozdrawiam
afroo. Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) A do DS`ów lepiej dać gładkie A czemu to tak? Ja dałem wiercone. Powinienem się bać o swoje życie? Edytowane 20 Listopada 2015 przez afroo.
Wandej Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie ale bardziej niszczą się perfory. Tapnięte z SGS5
Qń1 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 Jaki masz kod lakieru ? LY3J? Dokładnie taki:)
Seta-1.8t Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Kozacko wygląda Bezawaryjności
Rekomendowane odpowiedzi