Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black Avant S-line Plus Quattro Engine Porsche Macan 3.0 V6 S Diesel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wreszcie będzie wygodniej RAVAGLIOLI KPX337LWR do podnoszenia niskich fur wjechał na garaż ? spacer.png

Opublikowano
2 godziny temu, DanielMod napisał:

Wreszcie będzie wygodniej RAVAGLIOLI KPX337LWR do podnoszenia niskich fur wjechał na garaż ? spacer.png

Looks clean. Me like it! 

Opublikowano

Dobry podnosnik ;) ile ma od dołu max ? z 10 cm?

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, tomekhxc napisał:

Dobry podnosnik ;) ile ma od dołu max ? z 10 cm?

80 mm :decayed:

Opublikowano

O to dobry zawodnik ;)

Opublikowano

Ogień z d*py:good:

Opublikowano
  • Autor

Na szybko podczas robienia logów 3 bieg żeby nie było że nie jeździ :decayed: 

Opublikowano

Ahhh, pięknie :drool3:

Opublikowano

Oj nie będzie miał ten piec lekko.. myślał ze jak z macana wyskoczył to może pod jakiegos emeryta trafi i na pole golfowe będzie go woził, a tu hardcut na każdym biegu....:decayed::decayed:

Edytowane przez HOLMATRO

Opublikowano

Słyszę AK-47 wplecione gdzieś w wydech ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na edc16 czy na ori edc17cp44 to śmiga ?

Opublikowano
  • Autor
16 godzin temu, Pawel88ST napisał:

Na edc16 czy na ori edc17cp44 to śmiga ?

Postawiłem na EDC16 :) Wszystko działa włącznie z tempomatem , oczywiście da się połączyć EDC17CP44 z budą B7 , ale ja robiłem na EDC16. Niestety seryjna GTB2260VZK nie pozwala przekroczyć 330km i 740 Nm .. 

Edytowane przez DanielMod

Opublikowano

Jaka masz skrzynie biegow ?

Opublikowano

Temat czujnika obrotów walka jest ci znany rozumiem ;) banalne rozwiązanie a wielu na tym poległo ;) 

edc16 łatwiej , tymbardziej ze połowa czujników , zaworków itp w silniku CTB bo chyba taki masz nie jest potrzebna do pracy ;)  na hybrydzie miałem w b8 cduc - bliźniak 350 km 680 nm ( po co tak mocno katować sprzęgło ) jak będziesz szukał kogoś kto robi hybrydy to zobacz najpierw ile wychodzi mocy realnie w innych projektach , Żeby przekroczyć 400 trzeba całkowicie inny rdzeń zastosować , turbina wtedy nie jest plug&play jeśli chodzi o smarowanie , na tych standardowych polskich „hybrydach”dorzucisz max  30-40 km ;) 

Opublikowano
  • Autor
56 minut temu, Dev napisał:

Jaka masz skrzynie biegow ?

Cały swap Q mam z BKN 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Pawel88ST napisał:

Temat czujnika obrotów walka jest ci znany rozumiem ;) banalne rozwiązanie a wielu na tym poległo ;) 

edc16 łatwiej , tymbardziej ze połowa czujników , zaworków itp w silniku CTB bo chyba taki masz nie jest potrzebna do pracy ;)  na hybrydzie miałem w b8 cduc - bliźniak 350 km 680 nm ( po co tak mocno katować sprzęgło ) jak będziesz szukał kogoś kto robi hybrydy to zobacz najpierw ile wychodzi mocy realnie w innych projektach , Żeby przekroczyć 400 trzeba całkowicie inny rdzeń zastosować , turbina wtedy nie jest plug&play jeśli chodzi o smarowanie , na tych standardowych polskich „hybrydach”dorzucisz max  30-40 km ;) 

Tak temat odczytu wałka mi znany też chwilę myślałem jak zrobić i było dłubanie w sofcie , emulator itp testowałem kilka rozwiązań na początku ;-) Tak jak mówisz kilka czujników nie jest wogole potrzebne paliwowo dodatkowa pompa. Ekologia wyrzucona włącznie z chłodnicą spalin . Leży mi lekki wałek GTB25 jak pamiętam , myślałem coś najpierw na tym ogarnać moze jakie 2568 , potem widziałem Darkside ma GTD2872 niby w żeliwie i muszli VZK . Teraz też narodził się plan na S300V xd . Sprzęgło mam mocne jednomas custom ALU + tarcza i docisk Sachs Performance , na tyle ile dała seryjna VZK sprawdza się znakomicie zobaczymy dalej hehe przerabiałemtemat dwumasu w 2.0 TDI i od początku był pomysł na taki custom zamach :D spacer.png

Edytowane przez DanielMod

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Kufa ale potwór. :buhaha:

Opublikowano

Czekałem na aktualizacje tematu! jest moc!!

Opublikowano

Oj jest moc, nie ma co :kox: