Opublikowano 12 Listopada 20205 l Autor 2 godziny temu, black4 napisał: Garaż klasa? Powodzenia w dalszych etapach modów ? Pozdrawiam Dziękuję ? Podnośnik w drodze będzie się jeszcze przyjemniej pracować , plan jest na dalsze mody to oczywiście . Najważniejsze B7 już jeździ wgrałem wstępna mape , jeszcze kilka rzeczy trzeba ogarnąć softowo również dopracować , po pierwszej jeździe czuję że czeka mnie dużo logów i poprawek ??
Opublikowano 15 Listopada 20205 l Autor Dobra rura przez maskę to jedna z wersji wydechu Nadszedł czas też na cywilny przelot 3" . Coś się dzisiaj udało zrobić ..
Opublikowano 15 Listopada 20205 l Tam będzie ciężko potem gdziekolwiek rękę wcisnąć ? Konkretnie Daniel ? Już bliżej niż dalej, czekamy wszyscy na finał ?
Opublikowano 15 Listopada 20205 l Autor Finał myślę już niedaleko ? jest bardzo ciasno , zmieścić 3 całe koło grodzi było ciężko , już miałem płaszczyć rurę ale obyło się bez tego , motor jest na poduszkach z poliuretanu więc nie lata po całej komorze więc i kilku mm przerwa pomiędzy DP a grodzią wystarczy
Opublikowano 20 Listopada 20205 l Autor Pomału powstają nowe ciekawe rzeczy , przejściówka do kolektora który zastąpi zawór EGR oraz posłuży do wkręcenia dyszy do wtrysku metanolu
Opublikowano 21 Listopada 20205 l Autor Porobie logi założy się coś na koło to będzie wiadomo co z tego wyszło
Opublikowano 22 Listopada 20205 l Niebywałe, uważam ze to najgrubszy projekt B7 dotychczas pokazany na tym forum. Chylę czoła
Opublikowano 22 Listopada 20205 l 2 minuty temu, DanielMod napisał: Dziękuję w sumie oboje przeszliśmy z dwóch litrów na "Vałki" Człowiek, powoli, dorasta do pewnych rzeczy..
Opublikowano 23 Listopada 20205 l Musisz mu jeszcze cyfer blat zmienić, bo jak go pogonisz to licznika ci braknie ?. Mega projekt. Edytowane 23 Listopada 20205 l przez Rob@k