Dreger Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Koledzy teść musi wymienić w swojej c5 z silnikiem awx wysprzęglik, sprzęgło i dwumasę. Wiem że jest z tym trochę pracy ( zdjęcie półosi, wyjęcie skrzyni biegów itp. ) pytanie jest ile powinna kosztować taka usługa w nieautoryzowanym warsztacie? Zadzwoniłem di jednego i powiedzieli ok 600 zł. Jak uważacie?
muszka76 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 ja w Reno Masterze za taką wymianę płaciłem 650zł też z fakturą
DARIO88 Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Ja w Avf płaciłem 300 zł u naprawde dobrego mechanika .
Dreger Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Opublikowano 9 Lipca 2015 Hm.... 300 zł za wymianę: sprzęgła, dwumasy, wysprzęglika, łapy wysprzęglika ? Trzeba zdemontować obie półośki, wyjąć skrzynię biegów, sprzęgło, dwumasę potem to wszystko poskładać. Robota na cały dzień, do pewnych rzeczy potrzeba dwóch mechaników. Za 300 zł ? Szkoda że takiego mechanika nie ma w Bydgoszczy.
mlodziak22 Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Cały dzień to może tobie zająć jak robisz pierwszy raz. Mechanik ogarnięty to 4-5h.
Rekomendowane odpowiedzi