Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[CDNB] Srebrny Avancik S-line Competition Plus, B&O, Eibach kit, 19" 8,5J S4 8W, 345/330 mm, kiera RS i wiele wiele innych...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, Norbas napisał:

Super się prezentuje :kox:

fajnie, że się podoba

Opublikowano
8 godzin temu, D4NTE napisał:

wysłałem do kalendarza zdjęcie nr 5, może się załapie?:mysli:

20180808_201628b.jpg

?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowe koło na zimę właśnie dotarło ?

Nóweczki z modelu A4/S4 Avant B9

8J x 18 ET 40

Oczywiście ori 8W0601025M

20180911_112046.jpg

IMG-20180910-WA0003.jpg

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano

Ciekawe jak to przypasuje do b8... jaka opona do tego ? 

Opublikowano
  • Autor
50 minut temu, Norbas napisał:

Ciekawe jak to przypasuje do b8... jaka opona do tego ? 

Też jestem ciekawy ? co do opon to biorę pod uwagę dwa rozmiary 245/40R18 lub 225/45R18

Na b9 tak się prezentują, może ktoś chętny na zrobienie szybkiego VT??

6907.jpg

2dcig51.jpg

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano
  • Autor

Felgi odtłuszczone i położyłem na nie wosk Fusso ? czekają na oponki i na zimę.

20180915_123941.jpg

20180915_131924.jpg

20180915_125727.jpg

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano

Tak jak mi nie leży b8 w srebrnym kolorze tak tutaj w competition jest kozak. Felgi przy b9 średnio mi leżą ale tutaj widzę że będzie dużo lepiej. Obserwuje temacik :)

Opublikowano

przymierzaliśmy te felgi do naszej B8, na lato bym się na ten wzór nie zdecydował bo jakoś mi nie leżał ale na zimę to i tak fajnie będzie, nie ma lipy

Opublikowano
  • Autor
W dniu 15.09.2018 o 16:27, MaciekPL napisał:

Tak jak mi nie leży b8 w srebrnym kolorze tak tutaj w competition jest kozak. Felgi przy b9 średnio mi leżą ale tutaj widzę że będzie dużo lepiej. Obserwuje temacik :)

Dziękuje, miło:good:

W dniu 15.09.2018 o 19:29, marcin_o23 napisał:

przymierzaliśmy te felgi do naszej B8, na lato bym się na ten wzór nie zdecydował bo jakoś mi nie leżał ale na zimę to i tak fajnie będzie, nie ma lipy

na lato za małe ale na zimę chyba oblecą :dziura:

Opublikowano

Ładne be osim, pogratulować:) może kiedyś będzie dane pomacać na żywo bo fotki napewno nie oddają tego co w realu:decayed: Ja osobiście wrzuciłbym tylko 2x podwójne fifki jak w S-iokach i jest kompletny avancik:)

Opublikowano
  • Autor
W dniu 16.09.2018 o 22:51, YoGi1984 napisał:

Ładne be osim, pogratulować:) może kiedyś będzie dane pomacać na żywo bo fotki napewno nie oddają tego co w realu:decayed: Ja osobiście wrzuciłbym tylko 2x podwójne fifki jak w S-iokach i jest kompletny avancik:)

Fajnie że się podoba:drinks: na pewno gdzieś się człowiek na mieście spotka (najszybciej na spocie).

Co do wydechu to może i by wyglądało fajnie ale niestety nie ma dokładki zderzaka C+ z takimi dziurami by tam upchać takie rury.

Z drugiej strony do takiego agresywnego wydechu pasuje mieć te 300+ KM :evil: Trzeba by dokładkę z eSki zapodać a poliftowa nie ma tego czegoś w sobie.:gicior:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Pogoda w weekend dopisała więc mycie pianą aktywną, glinkowanie, odtłuszczone ipa oraz Fusso Coat Wax położone na aucie. Na finał BSD ?

20180929_214217.jpg

20180929_214319.jpg

20180929_214244.jpg

20180929_214255.jpg

20180929_214307.jpg

Opublikowano

Świetnie wyglada :kox: 

Opublikowano

Miazga !!!

Opublikowano

Pięknie się prezentuje ?

Opublikowano

ładnie świecą te led cree :D pamiętasz może jakie dokładnie zakładałeś?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 1.10.2018 o 14:06, Norbas napisał:

Świetnie wyglada :kox: 

Dzięki :drinks:

W dniu 1.10.2018 o 15:00, krystian3769 napisał:

Miazga !!!

miło :thumbup1:

23 godziny temu, GrzegorzSi napisał:

Pięknie się prezentuje ?

thx ?

4 godziny temu, Hubertus01 napisał:

ładnie świecą te led cree :D pamiętasz może jakie dokładnie zakładałeś?

led cree wyrzuciłem bo mi błędy od nich wyskakiwały i kupiłem takie żarówki od roku na nich jeżdżę i żadnych problemów a cena wg mnie śmieszna w porównaniu do firmówek

https://allegro.pl/japonska-zarowka-xtec-h11-4200k-55w-super-white-i6331391684.html

poprawiam link w poliftowych halogenach ma być H8

https://allegro.pl/japonska-zarowka-xtec-h8-4200k-super-white-1szt-i5227411782.html?fromVariant=7157267053

Edytowane przez D4NTE

Opublikowano
  • Autor

Jestem na kupnie mocniejszych / dobrych żarówek do lamp wstecznego aby poprawić widoczność z tyłu przy okazji zbliżającej się jesieni.

Ważne aby błędów nie powodowały i mocniej świeciły niż seria. Możecie coś polecić?

Opublikowano
Godzinę temu, D4NTE napisał:

led cree wyrzuciłem bo mi błędy od nich wyskakiwały i kupiłem takie żarówki od roku na nich jeżdżę i żadnych problemów a cena wg mnie śmieszna w porównaniu do firmówek

https://allegro.pl/japonska-zarowka-xtec-h11-4200k-55w-super-white-i6331391684.html

Możesz powiedzieć jak się zgrywają na żywo barwą z ledami dziennych? Na zdjęciach wygląda jakby ledy świeciły trochę cieplejszym światłem od halogenów, ale fotki mogą przekłamywać.

U siebie mam H11 Osram Cool Blue Intense i nie jestem do końca zadowolony, te świecą w cieplejszej barwie od ledów ?

PS.

Słyszałeś już, że ładne auto? ?

Opublikowano
  • Autor
57 minut temu, l2k2 napisał:

Możesz powiedzieć jak się zgrywają na żywo barwą z ledami dziennych? Na zdjęciach wygląda jakby ledy świeciły trochę cieplejszym światłem od halogenów, ale fotki mogą przekłamywać.

U siebie mam H11 Osram Cool Blue Intense i nie jestem do końca zadowolony, te świecą w cieplejszej barwie od ledów ?

PS.

Słyszałeś już, że ładne auto? ?

Gdzieś coś kiedyś słyszałem ?

Co do kolorystyki tych żarówek a neonów w lampie to u mnie świecą bardzo podobnie ale nie identycznie. Jeszcze inaczej (minimalnie ale jednak) świecą palniki w lampach barwa 6000k :-). Porównując obecne żarówki do Led cree są na pewno cieplejsze i bliższe neonom i palnikom d3s aniżeli ledy które były wg mnie zbyt białe. Wg. mnie wszystko się nawet komponuje i nie gryzie. Jedyny minus żarówka vs Led cree jest taki, iż żarówka pierwsze sekundy od włączenia świeci na niebiesko a następnie przechodzą i łapie odpowiednią barwę.

Jak masz foto jak to u Ciebie wygląda to możesz wrzucić ciekawy jestem bo zastanawiałem się nad Osram-ami