leewang Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Rotory na sprzedaż ? Kurde na pewno na tych RSach będzie kozacko wyglądał
D4NTE Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Rotory na sprzedaż ? Kurde na pewno na tych RSach będzie kozacko wyglądał Rotorki już sprzedane, wziął je forumowicz przemus1000d :-)więc trzeba było coś kupić... RSy mają nieco mniejsze et od rotora. Nie mogę się doczekać wiosny [emoji1] Edytowane 1 Stycznia 2017 przez D4NTE
LukiKRK Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Et40 zamiast Et43 zgadza sie? No i tak dystans sie przyda... ale gratulacje ! Tapniete z SGS7 Edytowane 1 Stycznia 2017 przez LukiKRK
D4NTE Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Et40 zamiast Et43 zgadza sie? No i tak dystans sie przyda... ale gratulacje ! Tapniete z SGS7 Dokładnie tak [emoji2] 8,5j et 40. Powinno wszystko ładnie siedzieć. Dystansów raczej nie będzie Kilka fotek po zimowym porannym szaleństwie Edytowane 3 Stycznia 2017 przez D4NTE
jedrekx Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 a u mnie jak nie było śniegu, tak nie ma
D4NTE Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 a u mnie jak nie było śniegu, tak nie ma Szykuj się bo zapowiadają niebawem opady w całej Polsce i mróz ok -15*
Osta Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 co za żaróweczki masz w przeciwmgielnych światłach? Rozprasza mgłę czy tylko daje taki fajny wygląd?
jedrekx Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 a u mnie jak nie było śniegu, tak nie ma Szykuj się bo zapowiadają niebawem opady w całej Polsce i mróz ok -15* quattro
D4NTE Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 co za żaróweczki masz w przeciwmgielnych światłach? Rozprasza mgłę czy tylko daje taki fajny wygląd? To są led cree, niestety są one słabsze od standardowych żarówek halogenowych ale zdecydowanie lepiej wyglądające
Kosmita Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Prześledziłem cały wątek. Bardzo fajnie modzisz ten samochodzik. Z oczywistych względów pochwalę najnowszy nabytek - felgi . Mi się tak podobają, że na zimę kupiłem opony do nich, zamiast zamieniać na jakieś inne felgi z oponami:) Pozdrawiam.
D4NTE Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Prześledziłem cały wątek. Bardzo fajnie modzisz ten samochodzik. Z oczywistych względów pochwalę najnowszy nabytek - felgi . Mi się tak podobają, że na zimę kupiłem opony do nich, zamiast zamieniać na jakieś inne felgi z oponami:) Pozdrawiam. Dziękuję za dobre słowo. Co do felg, to długo się zastanawiałem czy zmieniać Rotory. Jak już mam RS-ki to uważam że był to dobry wybór Pozdrawiam
kanap4 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dobry wybór z tymi felgami, bo obecnie to co drugie Audi jeździ na Rotorach i miło dla odmiany zobaczyć coś innego.
D4NTE Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Dobry wybór z tymi felgami, bo obecnie to co drugie Audi jeździ na Rotorach i miło dla odmiany zobaczyć coś innego. Niby tak, ale jednak mają coś w sobie skoro ciągle jest na nie popyt. Jednak bardzo dużo ludzi ma ich repliki (niestety) i przez to się wydaje że każdy je ma . Rs-ki w miarę świeży wzór, dlatego mało jeszcze tego na rynku Edytowane 7 Stycznia 2017 przez D4NTE
Kosmita Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ja miałem taką sytuację: Patrzę sobie jeszcze wtedy na nowo zakupione Audi z 4 pietra bloku mojej mamy, podjeżdża nowa S3 (gość nawet nie oglądał się, nie szukał, tak jak by ktoś mu dał cynka gdzie dokładnie stoi moja Ślicznotka). Gość z eSki wysiada podchodzi do mojej robi zdjęcia felg, wsiada, odjeżdża Także naprawdę są ładne:)
Gibons Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Tylko czekać aż auto na klockach będzie
marcin_o23 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 z czego są te rsy?? w sensie z jakiego modelu??
D4NTE Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 z czego są te rsy?? w sensie z jakiego modelu??(RS4, S4, A4) - B9 Tylko czekać aż auto na klockach będzie Aż tak bardzo źle mi życzysz?
marcin_o23 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 dzięki za odp., z rs4 b8 nie do upchania by były
Rekomendowane odpowiedzi