Gibons Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Myślę że w Krk spokojnie znalazłby się warsztat który przełoży graty.
l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Teraz, Gibons napisał: Myślę że w Krk spokojnie znalazłby się warsztat który przełoży graty. jeden adres proszę ale taki żeby auto nie stało dwa miesiące bo coś im nie wyszło
D4NTE Opublikowano 26 Września 2017 Autor Opublikowano 26 Września 2017 jeden adres proszę [emoji4] ale taki żeby auto nie stało dwa miesiące bo coś im nie wyszło [emoji4]Cuber poleca tego chłopaka "Jesli ktoś poszukuję fajnego i rzetelnego mechanika to polecam byłego pracownika ASO Bełtowski. Okolice Mogilan Michał kontakt do niego : 510 845 868" Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
l.e.s.t.e.r Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Teraz, D4NTE napisał: Cuber poleca tego chłopaka "Jesli ktoś poszukuję fajnego i rzetelnego mechanika to polecam byłego pracownika ASO Bełtowski. Okolice Mogilan Michał kontakt do niego : 510 845 868" Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka zadzwonie jutro i dam znać.
Gibons Opublikowano 26 Września 2017 Opublikowano 26 Września 2017 Zadzwoń jeszcze tutaj Quattro serwis krakow http://quattro-service.pl/ Tani nie są terminy też mają bo robią dobrze.
D4NTE Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 Ładny weekend za nami więc żal było tego nie wykorzystać. Lakier na zimę zabezpieczony.Emblematy sline wskoczyły na błotniki Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
edraven Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 fura po modach oblookana na żywca, robi robote jak fix Poszedłem za Twoją radą i kupiłem gliptona, narazie obleciałem kiere ale juz teraz widze że jest miazga. I wygląd i zapach mi się podoba.
edraven Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 To felo co masz założone to zostaje na dłużej z zimą czy tylko tymczasem? Nie pamiętam jakie tam ET masz?
D4NTE Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 4 minuty temu, edraven napisał: fura po modach oblookana na żywca, robi robote jak fix Poszedłem za Twoją radą i kupiłem gliptona, narazie obleciałem kiere ale juz teraz widze że jest miazga. I wygląd i zapach mi się podoba. Gliptone i wszystko jasne 3 minuty temu, edraven napisał: To felo co masz założone to zostaje na dłużej z zimą czy tylko tymczasem? Nie pamiętam jakie tam ET masz? Koło na zimę ori od b8 z et 47 - niestety kiepsko siedzi, muszę zmierzyć i zamówić dystanse
Mosek Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 koncowki wydechu zmien tylko i bedzie lux juz..
D4NTE Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 11 minut temu, Mosek napisał: koncowki wydechu zmien tylko i bedzie lux juz.. a jakie końcówki proponujesz?
D4NTE Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 Szybka sesja z kalkulatora Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
l.e.s.t.e.r Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 5 godzin temu, D4NTE napisał: a jakie końcówki proponujesz? ładuj te ultery fi100 jak chesz mieć srebrne.
D4NTE Opublikowano 3 Października 2017 Autor Opublikowano 3 Października 2017 14 godzin temu, l.e.s.t.e.r napisał: ładuj te ultery fi100 jak chesz mieć srebrne. Do tych końcówek trzeba ciąć wydech? 17 minut temu, miodzio napisał: Całkiem Bez Twojej pomocy by to się nie udało jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas
krystian3769 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 2 godziny temu, D4NTE napisał: 17 godzin temu, l.e.s.t.e.r napisał: ładuj te ultery fi100 jak chesz mieć srebrne. Do tych końcówek trzeba ciąć wydech? Odcinasz ori końcówki i wspawujesz na pozostawione króćce rur np. wspomniane ultery
D4NTE Opublikowano 3 Października 2017 Autor Opublikowano 3 Października 2017 5 minut temu, krystian3769 napisał: Odcinasz ori końcówki i wspawujesz na pozostawione króćce rur np. wspomniane ultery to wolę nasuwane te co są ewentualnie zamówię czarne ale jeszcze się zastanawiam
Ro8son Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Mega wypasione mody, gratuluje wytrwałości, a mam pytanie gdzie kupiłeś te cree ledy do halogenów? właśnie czegoś takiego szukam do swojej bo żółte światło mnie denerwuje szczególnie przy funkcji coming/leaving Home, pozdrawiam Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Kooga Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Ale ten zderzak competition jest kozacki
D4NTE Opublikowano 4 Października 2017 Autor Opublikowano 4 Października 2017 11 godzin temu, Ro8son napisał: Mega wypasione mody, gratuluje wytrwałości, a mam pytanie gdzie kupiłeś te cree ledy do halogenów? właśnie czegoś takiego szukam do swojej bo żółte światło mnie denerwuje szczególnie przy funkcji coming/leaving Home, pozdrawiam Gesendet von iPhone mit Tapatalk Na alledrogo jest tego masa wpisz sobie "led cree h8" 10 godzin temu, Kooga napisał: Ale ten zderzak competition jest kozacki Powiem Ci że za każdym razem jak idę do auta, to sama micha mi się cieszy jak go widzę
Rekomendowane odpowiedzi