Radekst Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sebciu, chyba troche przekombinowales z ta kiera ale grunt ze Tobie sie podoba
D4NTE Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wiem że nie każdemu przypadnie ona do gustu ale mnie się bardzo podoba a co najważniejsze dobrze się ją trzyma dużymi rękoma ori jest o wiele cieńsza. Na żywo lepiej się prezentuje :-D
Radekst Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wiem że nie każdemu przypadnie ona do gustu ale mnie się bardzo podoba a co najważniejsze dobrze się ją trzyma dużymi rękoma ori jest o wiele cieńsza. Na żywo lepiej się prezentuje :-D pomacamy na spocie moze zmienie zdanie
D4NTE Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wiem że nie każdemu przypadnie ona do gustu ale mnie się bardzo podoba a co najważniejsze dobrze się ją trzyma dużymi rękoma ori jest o wiele cieńsza. Na żywo lepiej się prezentuje :-D pomacamy na spocie moze zmienie zdanie Zanim ją dotkniesz to w razie czego załóż pampersa
D4NTE Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Do tej kiedy to tak min.300HP ;-)Kto wie co mi z czasem przyjdzie do głowy
griga-st Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zestaw jeszcze mam ;-) Ale cie nie stać :-P
D4NTE Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Skoro tak twierdzisz... Wczorajsze rezanko Wymiana luster na polifty Zmiana boczków na polifty w pełnej skórze z przyciskami chrom Wycinanie w tylnych boczkach miejsca pod roletki I na koniec nakładki rs Zaczyna mi się w końcu ten środek podobać... miodzio :notworthy: ...jeszcze do pełni szczęścia czarny sufit Edytowane 9 Czerwca 2016 przez D4NTE
Kooga Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Powiedz mi, dlugo sie meczyles zeby nalozyc nakladke na pedal hamulca? Ja juz robilem trzy podejscia i w ogole nie chce wejsc. Tylko wku***ony zawsze koncze
D4NTE Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Kurczę nie było większych problemów z hamulcem, u mnie gorzej zaś było z założeniem na pedał gazu Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez D4NTE
edraven Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Lecisz ostro maestro! Tyle modów, a auto dalej nie jeździ
Kooga Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kurczę nie było większych problemów z hamulcem, u mnie gorzej zaś było z założeniem na pedał gazu Jak zakladales ten na pedal hamulca? Od gory wciskales czy od dolu? Musze go zalozyc bo na golym jezdze :|
D4NTE Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 żebym to ja pamiętał jak go zapakowałem w ferworze walki wyłączyłem myślenie... naciągałem go trzymając za tą dłuższa gumę i wskoczył. Podeptałem stopą i siedzi Lecisz ostro maestro! Tyle modów, a auto dalej nie jeździ Najpóźniej we wrześniu coś podziałamy... chyba że jakaś lewucha się trafi...
edraven Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Luzik Podobaja mnie się te listwy w piano Masz elektryczną klapę czy to tylko przycisk z boczkiem sie trafił ? :>
jedrekx Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Powiedz mi, dlugo sie meczyles zeby nalozyc nakladke na pedal hamulca? w A5 miałem z tym dużym problem. okazało się, że to gówienko co wystaje u mnie było za długie i dlatego nie chciało wejść. jak podciąłem to weszło od razu
D4NTE Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Luzik Podobaja mnie się te listwy w piano Masz elektryczną klapę czy to tylko przycisk z boczkiem sie trafił ? :> Piano miażdży system, szukam jeszcze dekora w kokpit od str pasażera ale kiepsko to idzie jeszcze rączki drzwi pójdą w kolor piano i ramki zegarów Co do przycisku to na razie sam przycisk ale będzie wiązka pociągnięta a klapa eletr. może wpadnie jak stanieją do niej graty Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez D4NTE
Rekomendowane odpowiedzi