sebidi Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Panowie jestem 300 km od domu wiec z góry zaznaczam że ciezki dostęp do vaga żeby podpiąć itp po tyg postoju odpaliłem chwile jechałem było ok a po chwili jakby nie palił na wszytkie gary przy dodawaniu gazu dziwnie dudni w tłumiku bez różnicy czy to gaz czy lpg i znacząco słabszy w porównaniu do normalnej jazdy nigdy wcześniej tego nie było ale też nie przypominam sobie by auto stało tak długo bez odpalania co na szybko mogę sprawdzić jechać jedzie ale szarpie tak jakby moc chwilowo wracała silnik to 1.6 adp kable były zmienianie razem ze swiecami ale od postoju by nie padły Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Dobra już wiem wilgoć wlazla do kopułki i się osad na stykach zrobił Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Lipca 2015 przez sebidi
jacek70 Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 W tej sytuacji najlepszy byłby komp. Jak będziesz mógł to koniecznie sprawdź błędy bo bez tego to błądzenie po omacku.
sebidi Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Opublikowano 11 Lipca 2015 Wrocilem dziś do domu ledwo dojechałem na tym szarpaniu podłączyłem kompa i błędów brak ściągnąłem ta kopułke jest cała styki trochę zasniedziale przeczyscilem złożyłem kable całe świece całe jedynie ten kabel co od cewki idzie lekko przypalony ale on od stania raczej nie zglupial pozatym na zimnym jest ok jak się nagrzeje to ja zaczyna "jebac" bo inaczej tego nie można określić ..rok jezdzila teraz tydzień nad morzem postala i masz... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Błyskow ani dyskoteki pod maską nie ma nic nie iskrzy Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
pitasss10 Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 U mnie na zimnym szła ok. Po rozgrzaniu lub w bardzo ciepłe dni przerywała, strzelała - głównie na gazie. Zdarzało się że zgasła. Winna była cewka.
maniekaudia4 Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 podobne objawy daje uszkodzony czujnik położenia wału vag może wszystkiego nie pokazać, znajomy miał podobny przypadek
sebidi Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Położenia wału w adp jakby był walniety to bym wogle nie odpalił tak mi się wydaje Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Tak dla potomnych. ...zasniedziala kopułka i to był problem wymienilem na nową i po problemie Można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi