e2rd-85 Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Panowie potrzebuję waszej opinii.Przyszedł czas żeby wymienić u siebie w AFNie filtr powietrza. Akurat znajomy miał na stanie filtr HART (niedawno sprzedał swojego afn'a i mu się ostał filtr) więc go założyłem.Z tego co się zorientowałem nie jest.to towar z wyższej półki ale czy można na nim śmiało jezdzić?Od filtronów nie jest chyba gorszy. I wyglądał dosyć przyzwoicie Edytowane 16 Lipca 2015 przez e2rd-85
nitroo Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Masakra... Nie mogłeś chociaż do Filtrona dołożyć? Przynajmniej byś wiedział, co zakładasz...
Wandej Opublikowano 15 Lipca 2015 Opublikowano 15 Lipca 2015 Damianie nie trafiona opinia Sprzedawałem swego czasu trochę filtrów hart węglowych. Filtr są dosyć dobrze wykonane i wagowo cięższe nawet o filtrona węglowego. Kazdy chwalił a cena 1/2 zwykłego węglowego knechta czy filtrona. Już 3 raz mam go założonego u siebie i jest ok
e2rd-85 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Opublikowano 16 Lipca 2015 Masakra... Nie mogłeś chociaż do Filtrona dołożyć? Przynajmniej byś wiedział, co zakładasz... Tak jak pisałem dostałem od znajomego nówkę filtr powietrza(silnikowy) HARTA za friko (on na nich śmigał, ale opchnął już swojego afn'a i mu się ostał, to mi go dał). A darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy Filtra oleju i paliwa bym nie próbował mniej znanych marek . Ale zauważyłem dzisiaj że w zaufanym sklepie motoryzacyjnym też mają na stanie filtry HARTa i mówią że całkiem przyzwoite wykonanie.
gerlinski Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Filtr jak filtr.....Wymieniaj na czas i będzie dobrze!!!!!! Probowałem już różnych......filtron,bosch,sędziszów,ostatnio denckermann.....podstawa....wymiana na czas!!!!!
Hezen Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Pytanie powiązane: panowie co ile wymiana filtra powietrza i paliwa? Co 10-15 tys. jak olej? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Lipca 2015 przez Hezen
nitroo Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja zmieniam wraz z olejem wszystkie filtry co 15 tys.
Rekomendowane odpowiedzi