Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 A4 97] pakiet S4 2.7 biturbo vs RS4 2006r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mowiac poprawil bym to i owo, przede wszystkim za nisko jest posadzona i brzydko to wyglada.

:polew: :polew: :polew: :polew:

powaliłes mnie ,ona jest za wysoka nie za niska :wallbash:

Opublikowano

qwa do dzisiaj mnie uszy bolą od bassu :)

Opublikowano

Pierwszy raz widzialam furke na zywo na zlocie.......i powiem tak nie moglam wyjsc z podziwiu......

Ice wielki szacun :notworthy:

Jak dla mnie furak kox :th:

dzieki :tongue4:

Opublikowano

Wczesniej widzialem autko tylko na zdjeciach i wywieralo na mnie wielkie wrazenia lecz gdy teraz mialem okazje zobaczyc je na zywca w Nowej Kaletce to zaparlo mi dech w piersiach :) nie wyobrazalem sobie nawet ze B5 da rade tak zajebis... przerobic na B7...normalnie szok :drool: przyjrzalem sie dokladnie i zauwazylem jak wszystko co do cm jest dopasowane...chcialbym kiedys dojsc do takiej wprawy...dla mnie furak the best :th:

P.S: A za ten bas co sie rozchodzil dalbym sie pochlastac :tongue4:

Opublikowano

nie tylko ciebie :>

patrzac na droge dojazdowa do osrodka podziwiam, ze nic nie pourywales w aucie :shocked:

Opublikowano

nie tylko ciebie :>

patrzac na droge dojazdowa do osrodka podziwiam, ze nic nie pourywales w aucie :shocked:

Dokładnie , nie mam pojecia jak ICE tam przeleciał :shocked:
Opublikowano
jak ICE tam przeleciał

widocznie przelecial :D

strasznie mi sie podobaja refrektory maja taka gleboka czern :decayed:

naglosnienie jest :th: tylko ten biedny piesek :D

Opublikowano

Na kaca ten bass mnie bardzo bolał :D Mózg mi podskakiwał kuva , bryka ogólnie KOX , duuuuużo walki i pracy w nim widać.

Jak dla mnie troszeczke za szeroko i za nisko , ale to kwestia gustu oczywiście :)

Opublikowano

tylko ten biedny piesek

piesek ma stopery wszyte :polew:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2007, 16:40 _________________________________________________

Jak dla mnie troszeczke za szeroko i za nisko ,

oniak bo ty mikry jestes :polew: i słabo bys wygladał (niewygladał) wniej :polew:

Opublikowano
oniak bo ty mikry jestes

ale za to ile moze wypic :polew:

piesek ma stopery wszyte

a kierowca i pasazerka ? :decayed:

Opublikowano

ale za to ile moze wypic

to prawda :thumbup: po kilku godzinach można sie dosiąśc do oniaka i odpaśc :drunk:, a on dalej bedzie szukał z kim tu wypic :polew:

Opublikowano

ale za to ile moze wypic

to prawda :thumbup: po kilku godzinach można sie dosiąśc do oniaka i odpaśc :drunk:, a on dalej bedzie szukał z kim tu wypic :polew:

Eee to tylko pozory, on pod stół wylewa :D
Opublikowano

Ożesz, Ice! Gratuluję, że mnie wkręciłeś! Już kilka razy patrzyłem na Twoje auto, czy tutaj, czy na podawanych przez Ciebie filmach i ani razu nie obciąłem się ma tym, iż masz B5! Nowa buda perfekcyjnie wygląda, i nie uwłaczając oczywiście starszej B5, to B5 zrobine na B7 całkiem mi się podoba. Naprawdę masz Chłopie pasję! Szacunek.

Będąc nad morzem w Jastarni widziałem czerwoną S4 B7 Avant, o rejestracji imiennej KUBA. Ciekawe, czy to auto dało by radę Twojemu? Moim skromnym zdaniem, chyba nie...

Ale Kuba ma chyba RS4 a nie S4 :mysli:

Opublikowano

Szacunek za tyle pracy włozone w nią.Ona nie jest ani za wysoka ani za niska jest :th:

Opublikowano

Audica świetna na żywo powala na kolana :th:

Zmieniałeś coś ostatnio w aucie poza blachami?

BTW przydały by się nowe kille :> chyba że nie ma chętnych :D

Opublikowano

zmiany od zimy to

orgi zderzak od RS 2006 po przeróbkach oczywiscie bo był zadługi :polew:

pomalowałem srodek lamp na czarno

i zmieniłem odcień całego samochodu na jasniejszy niebieski bo tamten orgi RS mi sie niepodobał był za ciemny :rant:

modyfikacji silnika nie robiłem , ale cos juz mysle, bo pokazały sie u mnie w miescie szybkie autka typu honda typ R z kompresorem i mocny opel Corsa 2.0 16v

pozdrawiam

Opublikowano

Agresywnie wygląda :naughty: i wiem że jest taka widziałem filmik z BMW 850 :polew: :polew: :polew: doprowadzasz ludzi do kompleksów :D ciekawe czy myślałes o tym jak padnie kosa na kamień i przegrasz na kreseczce :naughty:ps. felunek i kolorek najfajniejsze

Opublikowano

Audica świetna na żywo powala na kolana :th:

Zmieniałeś coś ostatnio w aucie poza blachami?

BTW przydały by się nowe kille :> chyba że nie ma chętnych :D

Jak to nie ma?? :th:
Opublikowano

pare razy trafiłem także mam to za sobą :polew:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 08:36 _________________________________________________

Jak to nie ma??

kolego twoje turbinki trzeba opanowac bo inaczej 1.9 cie pokreci :polew::notworthy:

Opublikowano

pare razy trafiłem także mam to za sobą :polew:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 08:36 _________________________________________________

Jak to nie ma??

kolego twoje turbinki trzeba opanowac bo inaczej 1.9 cie pokreci :polew::notworthy:

Z tym notlaufem dziwna sprawa od powrotu ze zlotu i wyjeżdzenia paliwa którym był zalany i wlania zwykłej Verwy, autko nie złapało ani razu przeładowania. Chyba V-Power Racin nie służył moimu programowi. Tak więc kreeska w każdej chwili kolego...[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2007, 09:31 _________________________________________________I myśle, ze te 300kg towaru o których mówiłeś na Twoim sprzecie raczej Ci nie pomoże :decayed: