lbc213 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Witam , chciał bym zaprezentować mój świeży nabytek . jest to B6 1.8TQ AMB z 2002 sprowadzony z USA wszystkie mody zrobione przez poprzedniego właściciela : TURBO TIMER BLITZ ,WSKAŹNIK PODCIŚNIENIA, zawór upustowy BOV/DV FORGE , UKŁAD WYDECHOWY MAGNAFLOW, ZAWIESZENIE KONI, TARCZE NUESPEED . na razie nic nie zmieniam , powód - brak funduszy poniżej pare fotek : PS. jak widać zdublowała się jedna fotka , auto nie ma dwóch kierownic :>
skovroon Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 ja bym tylko jakies kozaki - 18,19" wsadzil... i bylo by choc teraz tez lux:)
Iverson Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 bardzo ładnie się prezentuje, super. o felunku 19" pomyśl na wiosnę
mcm Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 ogólnie ładna furka, ale ta zawiecha aż prosi się o coś większego i szerszego
HiRide Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Fajny kolorek i te przednie lampy amerykanskie zawsze mi sie podobaly z pomaranczka w srodku szkoda tylko ze amerykan oszpecil wnetrze jakimis zegarkami tak w ogole pomijajac to autko!!! a4 b6 zaczna sie robic jak dresowozy golfy i calibry coraz wiecej ludzi zaczyna je dziwnie przerabiac i siac obciach na polskich drogach
AMON Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Bardzo fajny amerykaniec pewnie ładnie syczy blow off a i HiRide popieram stop agrotuningowi!!!!
Cor72z Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 za***isty kolor Pewnie ciężko wyrwać taki egzemplarz
Patrykbor Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Powiem że jest za... ten zegarek dodatkowy można się przyzwyczaić a tak furmanka kozak
PIXI Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Cud miód i orzeszki ..... Jedno nie daje mi spokoju (nie znam się na tym za dobrze) czy w samochodach z USA przy klamce po prawej stronie przód zakładają przycisk do zamknięcia i otwarcia samochodu od wewnątrz ???? a może to poprostu tuning Angielski ....sory nie chcę nikomu zaszkodzić Pozdro .[br]Dopisany: 11 Luty 2009, 19:16_________________________________________________PS Osobiście mam A4 B6 i w/w przycisk mam z lewej strony - drzwi kierowcy
poziek Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Z tego co widzę to masz tez short shiftera
Wandej Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 O wlasnie taka pod koniec roku chce kupic Tez preferuje z usa i tez czerwien tylko chcialbym jasny srodek Ogolnie furka sliczna juz ci kolego zazdroszcze
tony_tr Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 O wlasnie taka pod koniec roku chce kupic Tez preferuje z usa i tez czerwien tylko chcialbym jasny srodek Ogolnie furka sliczna juz ci kolego zazdroszcze No, a czy też preferujesz obecny kurs dolara?
Rafal_69 Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 No elegancka ja bym jeszcze tylko szybki przyciemnił i jak już pisali większe alu wsadził, ale i bez tego robi wrażenie
Wandej Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 O wlasnie taka pod koniec roku chce kupic Tez preferuje z usa i tez czerwien tylko chcialbym jasny srodek Ogolnie furka sliczna juz ci kolego zazdroszcze No, a czy też preferujesz obecny kurs dolara? stanowczo nie...ale do konca roku kto wie moze bedzie po 2.20zł Albo kolega bedzie niunie sprzedawal
Madas Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 bardzo ładna czerwona niuńka ..pogratulować
Rekomendowane odpowiedzi