Romeck Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie no nikt nie grzebal bo tylko ja uzytkuje auto. A wczesniej wszystko na pewno bylo ok... nie wiem od kiedy tak sie stalo bo dopiero zauważylem... może jest jakies powiazanie z innymi lampkami? Bo aktualnie nie swieci mi lampka w bagażniku (chyba przepalona żarowka) i mam zdjeta oslone pod kierownica przez co odpiałem lampke na nogi kierowcy moze przez to nie ma jakiegos przejscia... troche mnie jeszcze zastanawia czy prawidlowym jest to ze gdy zapalam lampke z przodu to z tylu tez powinna sie zapalic czy tylko z przodu? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
sebidi Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Podepne się... ja mam problem z lampka z tylu nad tylna kanapa. Po otwarciu drzwi z tylu lampka sie nie zapala a z przycisku wszystko dziala ok. Dodatkowo gdy wlącze przyciskiem swiatlo z przodu to z tylu zapala sie również. Czy tak powinno byc? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Sprawdź połączenia na płytce lampki i przelutuj tam gdzie są spekania ja tak zreanimowalem swoją a było dokładnie tak jak opisujeszWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Romeck Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 A ta plytka jest w tej lampce nad tylna kanapa? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
marcin_franz Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Tak, chodzi o płytkę drukowaną. Jak rozbierzesz lampkę to zobaczysz
Romeck Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Ok dzięki Panowie. Jutro dam znac co znalazlem Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Ok dzięki Panowie. Jutro dam znac co znalazlem Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Idzie to jeszcze jakos bardziej rozebrac zeby zerknac z drugiej strony? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Ok juz mam. Nie bylo pytania Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Sebidi i marcin_franz macie u mnie flaszke! Takie nudy byly ze kupilem piwko i rozebralem. Udalo sie poprawilem luty i wszystko dziala jal należy. Dzieki wielkie!!! Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
sebidi Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Grunt to satysfakcja z własnoręcznie wykonanej naprawy mały mod a cieszy :-D Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Romeck Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Mega cieszy Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
silnik Opublikowano 13 Listopada 2022 Opublikowano 13 Listopada 2022 Witam U mnie w B5 była kostka obok nóg kierowcy, uszkodzony pin. Taka sama tylko pomarańczowa do sprawdzenia jest obok nóg pasażera. Ogólnie odpowiada za to kabelek brązowy z białym paskiem .
Rekomendowane odpowiedzi