bziko86 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 witam. poradzcie mi jak mozna otworzyc ztrzasnieta klape bagaznika jesli sie nie ma tej awaryjnej czerwonej linki tam gdzie jest trijkat? a4 b6 avant pozdro
BeyerBrown Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 (edytowane) Ta czerwona linka to służy do awaryjnego odblokowania klapki wlewu paliwa gdyby czasem zapadkę przymroziło Nie słyszałem o awaryjnej lince do klapy bagażnika... Próbowałeś mechanicznie kluczykiem otworzyć? Jak jeszcze bardziej w lewo lub prawo przekręcisz bębenek (ta pozycja jest monostabilna, tj. sprężynująca) to powinien zamek puścić Edytowane 3 Sierpnia 2015 przez BeyerBrown
sciemamcz Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ja otwierałem własnie tą czerwoną pod trójkątem, sprawdź głębiej czy jej nie ma, może być pod tapicerką klapy.
Fido Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 jak mozna otworzyc ztrzasnieta klape bagaznika jesli sie nie ma tej awaryjnej czerwonej linki tam gdzie jest trijkat? Ta czerwona linka to służy do awaryjnego odblokowania klapki wlewu paliwa gdyby czasem zapadkę przymroziło BeyerBrown, coś ci się popier........ A ja nie słyszałem o lince w klapie tylnej która otwiera wlew paliwa. Wiesz gdzie się znajduje choć trójkąt ostrzegawczy o którym pisze bziko ?
BeyerBrown Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Pewnie siedzi w czyimś zadku Faktycznie j*błem się... ale Ty też Bo ja mam taką linkę, pod tapicerką bagaja: https://drive.google.com/file/d/0B0dJexHLU-b8dk9XTlotLTBGVUk/view?usp=sharing To ten czerwony "kabelek" po prawej stronie. Ja się doszkolę w kwestii umiejscowienia trójkąta a Tobie życzę owocnych poszukiwań linki otwierającej klapkę wlewu PS. U siebie w klapie bagażnika mam świecącą w ciemnościach fluorescencyjną klamkę, kraje o imperialistycznych zapędach dbają o bezpieczeństwo swoich obywateli nawet w przestrzeni bagażowej Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez BeyerBrown
Rekomendowane odpowiedzi