kubajvc Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dzis rano przestały mi działac czujniki parkowania . podjechałem pod prace i zawsze cofam w okreslone miejsce na "czujniki" dzis niestety sygnał sie nie wydobył. podłączyłem pod vaga i dostałem takim błędem 01543 - Parking Aid Warning Chime (H15) 31-10 - Open or Short to Ground - Intermittent i teraz pytanie:1. ktory z bezpieczników jest za to odpowiedzialny ? 2. co to w ogole jest za błąd ? co on oznacza?3. od czago byscie zaczeli usuwanie usterki / dalsza diagnostyke ?
nowakd14 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 U mnie też nie działają. Podobno jak spali się jeden czujnik, to reszta się wyłącza. Pytanie jak znaleźć ten spalony.
kubajvc Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nie nie . Jak podłączysz vaga to pokazuje co i jak . u mnie jest walniety głosniczek . tylko co dalej ?
Robero321 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Co dalej najlepiej zadać pytanie w jednym wątku a nie wszędzie gdzie popadnie. W poprzednim napisałem Ci co masz dalej zrobić a czujnik jak sprawdzić też jest opisane na forum i to w wielu miejscach wystarczy poszukać odrobinę
Rekomendowane odpowiedzi