Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kto już założył zimowe opony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja załoze jak spadnie snieg ;P czyli w marcu ;P 2009

Opublikowano

Zimy w Polsce coraz łagodniejsze, także nie ma się co śpieszyć. Za jakis czas może wogóle nie trzeba będzie zimówek wrzucać :polew:

Opublikowano

Zimy w Polsce coraz łagodniejsze

Racja..., już w tamtym roku mało było prawdziwej zimy :good:

Opublikowano

Ja w połowie listopada zakładam, chyba że wcześniej pogoda się popsuje, ale w to wątpię :>, kółka wyważone czekają w garażu, oczywiście na 15Alu ori

Opublikowano
  • Autor

Zimy w Polsce coraz łagodniejsze

Racja..., już w tamtym roku mało było prawdziwej zimy :good:

Cztery lata temu jechałem w połowie października do Gdańska w jedną stronę 50min.,a z powrotem 3,5godziny tak sypnęło,oczywiście synoptycy zaskoczeni nie wspominając o drogowcach.Miałem założone zimówki pomagałem innym wyjechać pod górę,a moja żona podjeżdżała bez problemu za resztą.Gdyby wszyscy mieli prawidłowe gumy takiego korka można by z pewnością uniknąć.Nie ma co się sugerować zeszłym rokiem,ten może być zupełnie inny. :hi:
Opublikowano

Ja letnie miałem już bardzo zjechane więc zmieniłem na zimówki: Vredestein Snowtrac 2 195/65/15, na suchym ok, na wodzie super, mam nadzieję że na śniegu też się sprawdzą :)

Opublikowano

Ja zakładam zimóweczki w sobotę lub poniedziałek, więc jeszcze z tydzień niech zima poczeka :decayed:

Opublikowano

Już tydzień temu - obawiałem się 1go listopada :) no ale już teraz to kolejki w warsztatach :)

Opublikowano

a ja właśnie dzisiaj rozwaliłem jedną oponę na koleinach i auto pojechalo na lawecie bo nie moglem śruby zabezpieczającej odkręcić, tak więc chcąc nie chcąc zakładam zimówki bo nie ma juz sensu kupować letnich.

Opublikowano

A ja to może juto :wink4: jeszcze nie wiem :tongue4: wiem że letnie to pewnie już w lutym wsadzę :kox:

Opublikowano

Już tydzień temu

ja też :afro:

Opublikowano

ja założę tydzień po pierwszym śniegu :rolleyes:

Opublikowano

ja już trzeci tydzień zaczynam śmigać na zimie. jadę rano +4 stopnie, wracam po 16tej +5,5 więc na co czekać a deszcze są ostre więc samo odprowadzenie liści, błota i wody jest lepsze. ja patrzę na temperaturę, jak poniżej 8 prawie zawsze to zmieniam.

Opublikowano

ja jeszcze śmigam na letnich,mam dwa kpl. kół jak tylko temperatura spadnie to zmieniam.Szerokości i uważajcie na drodze.

Opublikowano
  • Autor

Mam zimowe z indeksem prędkości V- 240 :wink4: więc co za różnica latam jak na letnich.

Opublikowano

Mam zimowe z indeksem prędkości V- 240 :wink4: więc co za różnica latam jak na letnich.

Jak spadnie snieg i temp bedzie na minusie, to tez bedziesz smigał jak na letnich bo masz indeks predkosci do 240? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jak spadnie snieg i temp bedzie na minusie, to tez bedziesz smigał jak na letnich bo masz indeks predkosci do 240? :naughty:

Na dachu :polew: Normalne,że nie :wink4:
Opublikowano

Na dachu :polew: Normalne,że nie :wink4:

Będzie indeks V-240 jak przebije barierkę i poleci w urwisko :naughty::kox: