Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kto już założył zimowe opony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Niemczech to nie wiem, ale na pewno w Czeskich Karkonoszach i musisz mieć co najmniej 4 mm bieżnika.

U mnie rano spypało sniegiem, więc to chyba już czas na zmianę...

Opublikowano

eee jeszcze poczekam do soboty :P

Opublikowano

ja tak samo ale nie wiem czy do tej co będzie czy do następnej :mysli:

Opublikowano

Ja tam nie wiem jak u Was z temperaturą. U mnie jak jeździłem na letnich i temperatura wahała się w okolicach 0 stopni to auto zaczynało "pływać". Drogi się trzymało, ale mieszanka gumy przestawała pracować

Opublikowano

Jutro w Kaliszu od rana ma być mróz. Dzisiaj stalówki pojawią się na furce ;(

Opublikowano

jutro zakładam stalusy z Cinti Winter contact juz na dluzej ;):good: Panowie zima idzie:)

Tak Karol juz widze jak dlugo znowu bedziesz je mial :polew: Znajac Ciebie to tak dlugo jak snieg nie spadnie bedziesz jezdzic na 17"

na letnim szerokim kapciu po sniegu niezbyt sie jezdzi;)

ja tam Tobie proponuje zalozyc jakies stalówki;p bo polerke bedziesz robil raz na tydzien;)

Opublikowano

Ja narazie śmigam na letnich. Zmienię jak się znacznie ochłodzi a temperatura spadnie do około 5 stopni.

TO u Ciebie nie ma jeszcze poniżej 5 stopni?? Szczęściarz

Opublikowano

Teraz pewnie już nie ale 1 listopada to wszędzie cieplutko jeszcze było.

Opublikowano

jutro zakładam stalusy z Cinti Winter contact juz na dluzej ;):good: Panowie zima idzie:)

Tak Karol juz widze jak dlugo znowu bedziesz je mial :polew: Znajac Ciebie to tak dlugo jak snieg nie spadnie bedziesz jezdzic na 17"

ja tam Tobie proponuje zalozyc jakies stalówki;p bo polerke bedziesz robil raz na tydzien;)

Jak bedzie trzeba to bede robil :kox:

Opublikowano

Założyłem w sobotę, czekam na śnieżek :polew:

Opublikowano

Jak bedzie trzeba to bede robil :kox:

z 8" zrobi sie 6:D :kox::polew:[br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 16:16_________________________________________________koniec OT!!!!!

Opublikowano

Ja narazie śmigam na letnich. Zmienię jak się znacznie ochłodzi a temperatura spadnie do około 5 stopni.

TO u Ciebie nie ma jeszcze poniżej 5 stopni?? Szczęściarz

No ponad dwa tygodnie temu było cieplutko, a Ty popatrz czasami na daty postów :tongue4:

Opublikowano

ja jeszcze nie wsadzilem zimowek.... czekam do pierwszego sniegu :P mam auto w zastepstwie takze jakby cos to wyjade z podworka :naughty: a co do samych oponek to ja zakupilem w pazdzierniku komplet 4szt goodyear ultra grip 7+ zobaczymy jak sie bedzie na tym jezdzic... kazdy poleca ale nie ma to jak przewiezc swoja dupe na tych oponach. :cool1:

pzdr.

Opublikowano

A ja właśnie dzisiaj zmieniłem oponki na GoodYear Ultragrip 7 + dodatkowo przegląd techniczny i wymiana oleju wraz ze wszystkimi filtrami. Jeździłem na tych oponach zeszłą zimę i byłem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że obecna nie będzie gorsza, ale tak jak piszesz musisz sam popróbować. Właśnie wieczorem zaczął padać drobny śnieżek i temperatura koło zera. Trafiłem w punkt ze zmianą ogumienia :>

Opublikowano

ja też juz mam zimówki :):good:

Opublikowano

Moja zmiana w sobotę była słuszna, rano u mnie -12 stopni. Letnia opona to by chyba "struchlała" :polew:

Opublikowano

No po dzisiejszym poranku to już chyba nikt nie ma wątpliwości czy zmieniać czy nie.

Opublikowano

eee ja zmienie w sobote :P moze :)

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

u mnie dzisiaj rano -5'C .... w niektorych miejscach bylo juz slisko i szeroki kapec juz sie nie trzymal, wiec dzisiaj zmiana rimsow na stalusy:D

Opublikowano

U mnie tez juz mróż rano, a nie mam czasu jechac na zmiane opon :confused4: Pewnie dopiero w sobote...