Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kto już założył zimowe opony ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już dwa tygodnie na zimówkach. Jeżdżę co dzień, w godzinach 7-8 i 17-20. Na mojej wiosce, rano bywa już nawet -4 stopnie. Zimówki to podstawa :notworthy: U mnie kręcą się GoodYear Ultragrip 7+. Już mi w tym roku parę razy pomogły... za to musze uważać na baranów z tyłu :wallbash: leci taki za mną 140 na letnich kapciach, a potem przy hamowaniu mija poboczem, albo wymusza :thumbdown:

Opublikowano

Już dwa tygodnie na zimówkach. Jeżdżę co dzień, w godzinach 7-8 i 17-20. Na mojej wiosce, rano bywa już nawet -4 stopnie. Zimówki to podstawa :notworthy: U mnie kręcą się GoodYear Ultragrip 7+. Już mi w tym roku parę razy pomogły... za to musze uważać na baranów z tyłu :wallbash: leci taki za mną 140 na letnich kapciach, a potem przy hamowaniu mija poboczem, albo wymusza :thumbdown:

ja także jeżdżę na UG 7+ jak dla mnie świetne opony.. póki się nie zawiesi dołem na sniegu to każda zaspa jest moja :naughty:
Opublikowano

Taa... a potem sypnie nagle i beda kolejki tygodniowe :polew:

Ja od piatku na zimowkach :naughty:

u Wąskiego nigdy nie ma kolejek :evil:
Opublikowano

No i zimówki na 15' założone ;(

Opublikowano

u mnie też przesiadka na zimóweczki, od soboty śmigam na alu ori biedronkach i Pirelli Carving Edge 205/55/16 :decayed:

Opublikowano

a ja byłem na Świeta pod Rzeszowem na letnich jeszcze :cool1:

Opublikowano

Jutro zmiana obuwia na Winter Sport 3D :good:

Opublikowano

Podobnie jak mozna wyczytac z postów kolegów wyżej ja równiez na zimówkach latam od 2 tygodni...

Opublikowano

:) no to może i ja zmienie wkońcu :)

ale nie mam takich dziwnych sytacji :) jak mijanie poboczem :)

Opublikowano

U mnie nówki Falkeny od 2 tygodni :decayed:

Opublikowano

:) no to może i ja zmienie wkońcu :)

ale nie mam takich dziwnych sytacji :) jak mijanie poboczem :)

Też się chyba niedlugo wybiorę.. Spalanie mi spadnie przynajmniej :D

Opublikowano

Ja chyba wreszcie w weekend zamienię koła letnie na zimowe.

Niby wystarczy podnieść auta zdjąć letnie i założyć zimowe koła ale jakoś mi się nie chce :disgust:

Opublikowano

Ja chyba wreszcie w weekend zamienię koła letnie na zimowe.

Niby wystarczy podnieść auta zdjąć letnie i założyć zimowe koła ale jakoś mi się nie chce :disgust:

No nie jest to takie hop siup. Z ori lewarkiem & kluczem zajęło mi to wczoraj 2 godzinki :wallbash: (oponki z piwnicy do garażu, każde kółko do góry, kurs na stacje pod kompresor, oponki do piwnicy).

A jeszcze teraz trzeba letnie wypucować :slina:

Opublikowano

a ja byłem na Świeta pod Rzeszowem na letnich jeszcze :cool1:

To kawal trasy zrobiles :>

nie jest źle. A4 już od Szarowa także nawet Kraków omijam. jedyne miasto to Lubin przez jakie jadę :cool1:

Opublikowano

Ja na letnich 18 / pojechałem na zlot do Bukowiny 1400 km ale był jazda :kox:

Opublikowano

Ja na letnich 18 / pojechałem na zlot do Bukowiny 1400 km ale był jazda :kox:

Ale potem auto zostalo na górce :naughty:
Opublikowano

W tym tygodniu założyłem moje nowe zimóweczki Goodyear Ultra Grip 7+ 195/65 R15.

Opublikowano

Ja zmieniłem dziś rano i całe szczęście bo w Gdańsku i okolicach sypnęło całkiem mocno i drogi białe jak wracałem z roboty wieczorem.

Opublikowano

ja do PL będe musiał prawdopodobnie na moich "kapciach zajechać w grudniu" :blink:

i stąd moje pytanie.. ma ktoś odśnieżarkę do wynajęcia? :gwizdanie: