kkrupa Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam, dzisiaj przy sprzątaniu auta, mimo że jeżdzę już nim ponad 5lat to znalazłem coś ciekawego. Przy lusterku wstecznym, pomiędzy nim a szybą jest jakaś klapka - nie za bardzo wiem do czego służy. W instrukcji tego nie znalazłem, czy ktoś z Was wie co to takiego?
Robero321 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Wustarczy że troche poszukasz na forum i sie dowiesz...
darek181289 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 pomyśl łopatologicznie, co ona może zasłaniać
kkrupa Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 wydawało mi się, że osłona przed słońcem to zbyt proste.
Fido Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Przy lusterku wstecznym, pomiędzy nim a szybą jest jakaś klapka - nie za bardzo wiem do czego służy. Kolejny niedomyślny. Pogratulować.
monsoon Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ta klapka nad lusterkiem to fabryczny antyradar. Juz nie trzeba wiedząc plyty CD. Tylko musi być opuszczona, wtedy się włacza.
Rederyk78 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Dla mnie to osłona przeciwsłoneczna.
Rekomendowane odpowiedzi