lopez00073 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Cześć, ostatnio zauważyłem, że listwa tylnego zderzaka(ozdobna, chromowana) z prawej strony lekko odstawaje, prawdopodobnie poszly zaczepy Na jaki srodek to przytwierdzić? Sylikon bedzie dobrym rozwiązaniem czy polecilibyście coś innego, moze inny sposób? Wiem, że to duperela ale denerwuje oko Pozdrawiam Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
lopez00073 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 Dziekuje! Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Silikon w zupełności wystarczy.
Robero321 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Silikon wystarczy ale tylko na kilka miesięcy.
lopez00073 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 Klej do szyb już zakupiony, gdyż nie chcę za jakiś czas ponawiać "zabiegu klejenia" Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi