vvalery Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Borki woj. PodkarpackieKtóre Borki? Te koło Ropczyc czy Sieniawy? A może inne, których nie znam? A tak apropo to piękna robota. Może się kiedyś zobaczymy.PS. Nie wszystkie auta na podkarpaciu są tak u.bane, żeby ie było -
kris-krzysztof Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 Borki woj. PodkarpackieKtóre Borki? Te koło Ropczyc czy Sieniawy? A może inne, których nie znam? A tak apropo to piękna robota. Może się kiedyś zobaczymy.PS. Nie wszystkie auta na podkarpaciu są tak u.bane, żeby ie było - Na spota zawsze chetny Koło Niska
myrmex Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Witam Czy wyciągnięcie foteli to duże wyzwanie? Chodzi mi głownie o możliwość pojawienia się błędów air bag i ich późniejsze kasowanie. Czy mogę zapytać o sklep? Gdzie i jaki jest to sklep? Masz w nim kosmetyki? Jak tak to ja z chęcią zobaczę to ofertę dla forumowiczów? P.S. Stalowa to moje rejony-bywam tam średnio 2 x w m-cu P.S. II. Zapomniałbym wyrazić podziw dla pracy i relacji - dawaj tego więcyyyyy Edytowane 6 Września 2015 przez myrmex
kris-krzysztof Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Przy wyciąganiu foteli trzeba pamiętać żeby później (bez foteli) nie przekręcać kluczykiem w stacyjce mamy wtedy pewność że żaden błąd się nie pojawi. Oczywiście kasowanie błędów też nie jest dla nas problemem mamy odpowiedni sprzęt do tego. Mamy pełną oferte : -Menzerna -Car Pro -Poorboy's -AB -Lare -Rupers -Krauss -Dodo Juice -Collinite -Finish Kare -Flexipads -Ceramic Pro -SmartWax Tym Razem Fiat Bravo Wnętrze w tym samochodzie pozostawia wiele do życzenia. Już niedługo przestawię realizacje z tego projektu. Edytowane 6 Września 2015 przez kris-krzysztof
myrmex Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Przy wyciąganiu foteli trzeba pamiętać żeby później (bez foteli) nie przekręcać kluczykiem w stacyjce mamy wtedy pewność że żaden błąd się nie pojawi. Oczywiście kasowanie błędów też nie jest dla nas problemem mamy odpowiedni sprzęt do tego. Mamy pełną oferte : -Menzerna -Car Pro -Poorboy's -AB -Lare -Rupers -Krauss -Dodo Juice -Collinite -Finish Kare -Flexipads -Ceramic Pro -SmartWax Tym Razem Fiat Bravo Wnętrze w tym samochodzie pozostawia wiele do życzenia. Już niedługo przestawię realizacje z tego projektu. Super. Dzięki za odpowiedź. Czekam na relację BTW straszny gnój w tym aucie będzie co robić.
TOM3K Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 w starym ursusie czyściej... skąd Ci ludzie się biorą
rodzyn889 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 o ludzie, jak w Żuku albo Lublinie jakiegoś komucha
kris-krzysztof Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) o ludzie, jak w Żuku albo Lublinie jakiegoś komucha Auto Firmowe- Firma Remontowo Budowlana Edytowane 10 Września 2015 przez kris-krzysztof
deafca Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Fotele na tych zdjęciach,jak nówki wyglądają
TOM3K Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 chłopaki go dostaną spowrotem i będzie to samo ale teraz wygląda jak auto
afroo. Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Auto Firmowe- Firma Remontowo Budowlana To nie wymówka. Tym bardziej, jeśli to samochód firmowy to słabą wizytówkę firmy sobie zrobili. Bo skoro tak pozostawiają samochód to strach pomyśleć w jakim stanie zostawią chałupę po remoncie. ; ) Tak mi się rzucił w oczy jeden szczegół - czym potraktowałeś plastiki wnętrza? Bo na fotkach sprawiają wrażenie mocno tłustych (szczególnie ręczny) jak po plaku, a wątpię, byś sobie na ten produkt pozwolił. ; )
kris-krzysztof Opublikowano 11 Września 2015 Autor Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) czym potraktowałeś plastiki wnętrza? Na pastiki wnętrza użyłem : -PB Natural Look - Nielsen finesse Struktura rączki od ręcznego sprawiła że sie tak błyszczy, a padające swiatło spotęgowało efekt błyszczenia. Auto tak sie spodobało "po" że klient zostawi w najbliższym czasie kilka następnych Wybaczcie ale nie mam czasu opisywac etapów. Praca .... Edytowane 11 Września 2015 przez kris-krzysztof
myrmex Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Super efekt. Długo Ci zajęło doprowadzenie do takiego stanu?
kris-krzysztof Opublikowano 12 Września 2015 Autor Opublikowano 12 Września 2015 Super efekt. Długo Ci zajęło doprowadzenie do takiego stanu? Prace trały dwa dni.
marcin goldi Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 hej. a jaki koszt doprowadzenia stanu auta do ideału ( autko mam zadbane ale z hecia oddam do fachowca ) szczególnie chodzi mi o zewnątrz czyli lakier jakaś polerka porządny wosk
kris-krzysztof Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 hej. a jaki koszt doprowadzenia stanu auta do ideału ( autko mam zadbane ale z hecia oddam do fachowca ) szczególnie chodzi mi o zewnątrz czyli lakier jakaś polerka porządny wosk Hey Zapraszam na Priv. Bravo. Delikatne czyszczenie wnętrza Korekta Lakieru Dla klientów po usłudze oferujemy rabat na zakupy w sklepie. Dużo osób decyduje sie na zakup pakietu "podstawowego" Rękawica CarPro, Ręcznik do osuszania. Tym razem na warsztat trafiło berlingo.
beny2303 Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Co auto to coraz gorzej, aż przyprawia o mdłości Chylę czoła, bo trzeba mieć zdrowie, by paprac się w takim gównie! Szacun kris
kris-krzysztof Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 Berlingo trafiło do nas na totalną przemiane. A tak wyglądało jak przyjechało do nas. Fotki mówią same..... A jutro efekt końcowy
Rekomendowane odpowiedzi