Polbors Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam. Podczas wjazdu na na właz kanału czy szerszą dziurę samochód jakby wpadał w poślizg, ale zaraz gwałtownie z niego wychodził. Czym to jest spowodowane ? Dodam, że jest wybity jeden górny wahacz.
Janis Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Tuleja tylnej belki w moim przypadku tak jest..
tomekdm Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Mogą też być amortyzatory. Sprawdź, może widać, że któryś wylał. Jak jest duża różnica w zużyciu to też zarzuca na nierównościach poprzecznych. Można się też udać na diagnostykę.
jacek70 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zacznij od solidnego sprawdzenia zawiasu. Może nie tylko jeden wahacz masz do wymiany? Biorąc pod uwagę że nie wymieniłeś wybitego tylko nadal na nim jeździsz.
Polbors Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Po weekendzie udam się na stacje diagnostyczną i zbadam stan zawieszenia jeśli chodzi o wahacze właśnie się umówiłem na wymianę kompletu
sebastianleszczynski90 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja miałem teraz ten sam problem wydawało się że przyczyną są łączniki stabilizatora lekkie stuki przy kontroli normalnie nie słyszalne wymiana dwóch na nowe firmy febi myślę że to dość przyzwoita firma poprawiło troszkę stabilność ale nie do końca przyczyną były gumki na stabilizatorze wielu mechaników nie bierze ich pod uwagę problem z głowy autko przyklejone pozdrawiam i zaczął bym od tego koszt 6zl Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka
Polbors Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ja będę wymieniał wahacze na Lemforder i tak podobno w zestawie są łączniki stabilizatora i końcówki drążków kierowniczych
Rekomendowane odpowiedzi