KULARESKO Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Dobry Rocznik 2000 przebieg 168k lakier chyba LY7W 1.6 102KM 2xszyby el. klima kontrola trakcji pół-fis i reszta wyposażenia standarowego Auto ogólnie zadbane,srodek nie przytarty i jeszcze pachnący plakiem Co do planów to na początek standardowy serwis.Oleje,świece,filtry a później to już jak fundusze pozwolą. Plany: -oświetelenie LED wnętrza -podświetlenie tablicy led -gałka sline a3 -kiera trójramienna -oklejenie dekorów folia 3m szczotkowane aluminium -hid 6000k -przeciwmgielne led -czarny grill -podwójna końcówka wydechu -moduł drl w drogowych -felunek na lato 17' od b6 s-line (5-ramienne) lub 16' jeśli auto nie ruszy z miejsca -obniżenie zawiasu żeby na 17' nie była koza -malowanie zacisków -ściema szyb tylnych i przednich 80% i 50% -montaż LPG -Ringi na zegary Teraz do wiosny ogumienie i zawias,fis i tempomat wkocu zalozyc i wsio BYŁO : JEST Edytowane 21 Czerwca 2017 przez KULARESKO
Boosman Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 o Prawie jak moje powodzonka w modach , szyby ściemnić , alu , wlepy klubowe i bedzie talala Bede miał AVUS 17 na sprzedaż : )
KULARESKO Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 o Prawie jak moje powodzonka w modach , szyby ściemnić , alu , wlepy klubowe i bedzie talala Bede miał AVUS 17 na sprzedaż : ) Dzieki dzieki najpierw to musze dorwać jakieś 17 testowe żeby sprawdzić jak się bedzie jeździć ale to już na przyszły sezon. Właśnie albo AVUSY albo te z b6 s-line 5-ramienne 1.6 i 17 jak wrażenia ?
Boosman Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) wrażenie ? Gdybym nie miał takich dróg jak mam to były by 18 : ) Nie ma tragedi opona 215/40r18 i bajka : ) patrzyłeś na moją podoba ci sie na avusach ? Edytowane 1 Września 2015 przez Boosman
trepek Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Tą srebrną A4 o numerze TKA i z czarnymi gumowymi okleinami na zderzaku nie jeździsz codziennie rano w Krakowie o godzinie ok 8 rano ul. Opolską w stronę Nowej Huty? Bo coś znajoma mi się wydaje ;-)
KULARESKO Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 wrażenie ? Gdybym nie miał takich dróg jak mam to były by 18 : ) Nie ma tragedi opona 215/40r18 i bajka : ) patrzyłeś na moją podoba ci sie na avusach ? No fura KOT AVUSY albo takie jak tutaj Tą srebrną A4 o numerze TKA i z czarnymi gumowymi okleinami na zderzaku nie jeździsz codziennie rano w Krakowie o godzinie ok 8 rano ul. Opolską w stronę Nowej Huty? Bo coś znajoma mi się wydaje ;-) Tak jest wszystko się zgadza najczęściej od tych świateł na Dobrego Pasterza
trepek Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Codziennie rano idę (na nogach) Opolską w kierunku Azorów (od kładki). I właśnie te gumowe okleiny zawsze mi się rzucają w oczy. Mijamy się często.
KULARESKO Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Codziennie rano idę (na nogach) Opolską w kierunku Azorów (od kładki). I właśnie te gumowe okleiny zawsze mi się rzucają w oczy. Mijamy się często. A no to wszystko możliwe.ale zazwyczaj jade spóźniony do roboty więc nie rozglądam się
cylit Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 ja osobiście nie założyłbym 17'... z tym motorem na 16' 205/55 jedzie się dość cieżko - wiem bo sam mam taki motor. No chyba, że bardziej zależy Ci na wyglądzie.
KULARESKO Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 ja osobiście nie założyłbym 17'... z tym motorem na 16' 205/55 jedzie się dość cieżko - wiem bo sam mam taki motor. No chyba, że bardziej zależy Ci na wyglądzie. Właśnie dlatego bede chciał załozyć jakies 17 i porównać jazde z 15/16.
cylit Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Ja czuje różnice miedzy 15' a 16' to może być ciężko na 17'. Przejedziesz się zobaczysz.
Boosman Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 ja osobiście nie założyłbym 17'... z tym motorem na 16' 205/55 jedzie się dość cieżko - wiem bo sam mam taki motor. No chyba, że bardziej zależy Ci na wyglądzie. To masz zajechany motor : )
sebidi Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Jeżdżę na "17" również mam 1.6 i naprawdę jazda spoko niema co narzekać
cylit Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Do zajechania to mu dużo brakuje żeby każdy miał taki jak ja mam Edytowane 2 Września 2015 przez cylit
Boosman Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) no jak Ty na ''16''' nie mozesz ujechać ,a ja na 225/45/17 jade okey i wyprzedzam okey , to co tu duzo mówic. A na przyszły rok daje 215/40r18 Edytowane 2 Września 2015 przez Boosman
KULARESKO Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 no jak Ty na ''16''' nie mozesz ujechać ,a ja na 225/45/17 jade okey i wyprzedzam okey , to co tu duzo mówic. A na przyszły rok daje 215/40r18 Jak bedziesz w Krakowie to daj znać.zbadam temat
KULARESKO Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 pierwsze mody narazie pierdółki Panowie mam problem z licznikiem. Po odpaleniu auta temp odrazu 60 st. wskazówka baku jakby byla zawyżona-pokazuje prawie 1/2 baku a rezerwa świeci dodatkowo podczas jazdy obrotomierz i predkościomierz opadaja na 2s do zera i po chwili wraca wszystko do normy. Licznik do wymiany czy warto jechac na komputer ?
ayew Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 Ta gałka pasuje bez przeróbek? Ile dałeś za nią?
KULARESKO Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Ta gałka pasuje bez przeróbek? Ile dałeś za nią? 100 z przesyłką, mieszek troche byl naprezony dlatego zbity tackerem.jedynie przypilowalem plastik co jest pod ta tuleja chromowana i okleilem taśmą drązek zeby gałka sie trzymała.Niektorzy piłują gwint z 3 cm ale mi odpowiada taka wysokość W weekend wpadło lusterko z anglika z przełożonym sterowaniem i trójkątem z wersji EU i grill ciachnięty plastidipem Edytowane 20 Września 2015 przez KULARESKO
Rekomendowane odpowiedzi