ayew Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Chrom z ramki zdzierałeś? Ja jak pomalowałem na chrom nawet z podkładem na plastik to były odpryski. Dopiero jak przejechałem ten chrom papierkiem ściernym plus do tego plastic primer plus baza i parę warstw bezbarwnego to się trzyma i nie ma odprysków
Boosman Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 zacnie Panie ; ] felgi felgi felgi !! gdzie sa
KULARESKO Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 zacnie Panie ; ] felgi felgi felgi !! gdzie sa Na wiosne bedą na 100% ;D ale musze dozbierać,żeby odrazu wstawić amortyzatory i sprezyny bo u mnie nie ma pastwisk na wypas kóz Chrom z ramki zdzierałeś? Ja jak pomalowałem na chrom nawet z podkładem na plastik to były odpryski. Dopiero jak przejechałem ten chrom papierkiem ściernym plus do tego plastic primer plus baza i parę warstw bezbarwnego to się trzyma i nie ma odprysków jedynie odtłuściłem i przeleciałem pare warstw.w przyszły weekend poprawię ale i tak to przejsciowo bo docelowo grill od rsa bedzie ale jak oglądałem po wyschnieciu to wszystko ok. Dekory szczotkowane aluminium + Full wnetrze led nowe foty
Pavetti Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 No i jest ładnie i schludnie. To mi się podoba. Co dalej w kolejności?
hunter91 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 gdzie kupiles takie ringi
KULARESKO Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 No i jest ładnie i schludnie. To mi się podoba. Co dalej w kolejności? Dzięki Na chwilę obecną muszę ogarnąć immo (chyba wyłączyć całkiem bo to licznik od c5).W tym tyg powinny być manetki od sterowania fisem i tempomat.Do zrobienia jeszcze katalizator out bo check cały czas wywala no i odrazu jakaś anty wiejska dwururka bo ten kikut strasznie mnie drażni A na wiosne 17 i w dół No i podtlenek LPG się pojawi gdzie kupiles takie ringi były juz w liczniku ale raczej to te od dido http://didotuning.pl/92-audi-a4-b5
gachia77 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Bardzo ladna, podobna do mojej. Widze ze kolega z okolic, ja KPR -.-
KULARESKO Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 Dlugo temat nie odswieżany. Po zarżnięciu silnika ląduje 1.8t Reszta wkrótce
gachia77 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Od jakiej dokładnie Audi ta kierownica 3 ramienna? Pasuje bez żadnych przeróbek? Do siebie chciałbym też taką
KULARESKO Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 2 godziny temu, gachia77 napisał: Od jakiej dokładnie Audi ta kierownica 3 ramienna? Pasuje bez żadnych przeróbek? Do siebie chciałbym też taką od malysza b6 lub a3 jesli masz polifta to podejdzie p&p
airton Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 1.8t siedzi już w aucie ? Coś więcej będziesz pisał na ten temat ?
gachia77 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 9 godzin temu, KULARESKO napisał: od malysza b6 lub a3 jesli masz polifta to podejdzie p&p No właśnie polifta mam. Bez znaczenia który rocznik tej B6 czy A3?
KULARESKO Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Jeśli masz polifta to możesz włożyć jaka chcesz od b6 b7 a3 bo jest taki sam klin i podłączenie poduchy widzialem na yt ludzi którzy wstawiali od nowych modeli a5 wiec wszystko się da
KULARESKO Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Dnia 7.06.2017 o 08:15, airton napisał: 1.8t siedzi już w aucie ? Coś więcej będziesz pisał na ten temat ? tak auto już lata.narazie ogarnieta mechanika trzeba podjechać do elektryka,żeby ogarnął instalacje (male buble z gaszeniem auta a raczej jedynie brakiem jedynie duszenie skrzynią) no i pasuje heble zmienic odrazu na 312mm bo przygotowywane pod program 200+ i amory bo swoje juz odjezdzily a silnik ciezszy niz 1.6 to i przód nizej siedzi i autem trochę buja więc jeszcze trochę czasu i $$$ do finalnego efektu, myslę nad jakimś faq dot swapa ale dopiero jak wszystko ogarne i bedzie chwila wolnego video-1498073511.mp4 Edytowane 21 Czerwca 2017 przez KULARESKO
KULARESKO Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2017 Nowy bajer ambiente jeszcze tylko przód tylko dekor trzeba zedrzeć
Rekomendowane odpowiedzi