bajbusa4 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam co myślicie o instalacjach landi renzo? Będzie to chodziło w 1.8 turbo 163 MM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orionek65 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Będzie ale landi chyba jest dość drogie, lepiej założyć brc ew. stag/tech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb7 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 ja polecam stag q box obsluguje 210 koni u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbusa4 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Landi to koszt 3500 zl. A brc? Czy nawet stag? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb7 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 ja za zestaw stag qbox basic wtryski hana niebieskie reduktor KME silwer wielozawor faro 8 miedz 8 mm i zbiornik 57 l zaplacilem 2400 u siebie:D jakos widze ze te instalki sa u was bardzo drogie i nie wiem czym to jest spowodowane:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 ja polecam stag q box obsluguje 210 koni u mnie Q-box to tylko sterownik a nie instalacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejk Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ja mam u siebie land. Mam program na około 190 kucy, i śmiga to bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb7 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Tyle to ja wiem ze to sterownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajbusa4 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Muszę się pochwalić właśnie założyłem landi.jestem naprawde zadowolony żadnej różnic na benzynie jak i na gazie. Polecam Pana Tkaczyk ze Starych Bielic Koło Koszalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Ja mam staga 4plus i też różnicy nie widzę za to 1000 zł jest tańsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekb7 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 heheh jacek dobrze gadasz roznica tyklo jest jedna 1000 zl w kieszeni:D a co do roznicy miedzy gazem a benzyna mozna sprawdzic poprzez log z kanalu 33 i bedzie wiadomoc zy dobrze dobrane i wystrojone:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwak Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Mam u siebie instalacje Landi Renzo przy 1.8t 163ps zero problemów nie szarpie i nie faluje po przebiegu 120 tyś na gazie wymiana kompletu wtryskiwaczy ze względu ze już były wyklepane. Spalanie 10l Edytowane 22 Września 2015 przez siwak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plama20 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Mam u siebie instalacje Landi Renzo przy 1.8t 163ps zero problemów nie szarpie i nie faluje po przebiegu 120 tyś na gazie wymiana kompletu wtryskiwaczy ze względu ze już były wyklepane. Spalanie 10l Witam mam pytanko siadły mi wtryskiwacze w landi renzo 1.8 T 150 km były załozone czarne czy moge teraz zalozyc o wiekszej mocy fioletowe?? zna ktos moze dobrego gazownika w Lublinie ktory mi to załatwil ?? 4 wtryskiwacze to wydatek 1000 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi