Matek Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Żeby nie było, że nic się nie dzieje. Wpadły rozpórki góra dół, jutro montuje gwint na przód WEITEC Wymienione wszystkie wahacze na LEMFORDER, teraz jestem na etapie kupna kiery trójramienej z B6 Po głowie też chodzi zmiana kolektora na tego z AWX, da to cokolwiek? Powiedzcie mi także, podejdzie to do tunela z konsoli z 1 DIN? Edytowane 3 Listopada 2015 przez Matek
booster70 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Co takie krzywe te mocowanie na wahacz?
slavko87 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie pamiętam ale na 70% nie pojedzie bo chyba tunel ma inne wglebienia na kosz 2 din
Matek Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 Olałem temat 2 din chwilowo, jak się uda to wpadnie cała konsola a potem sie dokupi RNS-e lub coś innego z 2 DIN. Gwint z Weiteca juz na aucie,roznica zarąbista na plus, zobaczymy co się wydarzy na dniach bo leci do mnie też KW na przód i H&R na tył, jak sie wkurze to na nowo amory bede montował a reszte pogonie a co mi tam Przyszły tydzień auto idzie do lakiernika (zderzak przód), jest plan na dokładke z cupry w czarnym lub czerwonym połysku, musze pokombinować co będzie lepiej wyglądało.. Przez zimę do ogarnięcia jeszcze zapewne FIS, dekory. Plan na koło na przyszły sezon jest, ale nie bede zapeszał ma być minimum 9.5 Na chwile obecną auto juz na zimowkach, gwint podkręcony do góry także powoli zaczynamy zbrojenie sie na 2K16 Aaa.. z miłych rzeczy pewna firma chce mi położyć na fure powłoke CAMUI w zamian za możliwość nagrywania wideo autka podczas prac i stworzenia filmiku promującego ich zakład Ale to dopiero po lakierowaniu zderzaka Jest sens pakować ten kolektor AWX? Łokieć zamontowany, wkoncu Kolejne fanty na 2016, z folią czy bez? a no i naturalnie przerabiane będą na bixa, soczewa hella 3
Matek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Żeby nie było że cisza przy aucie cały czas się coś dzieje: Osłona pod silnik zamontowana Założony nowy kompletny EGR Wymieniona pompa wody Ramiona + pióra A6 Znów uyebana łapa silnika i skrzyni, wiec wpadły nowe Oświetlenie LED tablicy rej Nowe lampy na przód przerobione na bix'a, soczewa Intemo by bidzio Foty w sobotę jak znajdę troche czasu by ogarnąć auto ; ) A no i kupiłem konsole 2 DIN, teraz tylko zastanawiam się jakie radio tam wsadzić, myślę nad RNSE. Na przyszły tydzień jak przyjdzie z Pecaru wpada gwint z H&R na tył bo obecny FK sie wylał
karol24 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Chyba najlepszy wybór, choć swoje kosztuje
Matek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Cena nie gra roli Ale póki wszystko będę składał do kupy najpierw wszystko pomaluję na PIANO BLACK
fifek-1985 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Znów uyebana łapa silnika i skrzyni, wiec wpadły nowe kup używkę orginalną bo z zamiennika to każda pada, przerabiałem temat w poprzednim aucie
Matek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2016 Wsadziłem teraz używki, 40 zł i 14 ZŁ, licze że dłużej wytrzymią ale jednym słowem masakra. Jakby ktoś miał namiar na kierownicę trójramienną (!) B6 to dawać cynk ; )
A-rek Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Matek chcesz Black Piano w środku? fajnie to wygląda ale cholernie ciężkie w utrzymaniu, wkurzałem się niemiłosiernie wycierając dziennie kurz z dekorów.....
Matek Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ta będę malował na BLACK PIANO dekory i konsole z 2 DIN. Miałem dać gościowi z hydrografiki, ale wolę chyba sam to zrobić i pomalować ; )
karol24 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Konsolę też? nie za dużo tego będzie? ja mam dekory i ramkę biegów i wg mnie wystarczająco tej czerni
sebidi Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Żeby nie było, że nic się nie dzieje. Wpadły rozpórki góra dół, jutro montuje gwint na przód WEITEC Wymienione wszystkie wahacze na LEMFORDER, teraz jestem na etapie kupna kiery trójramienej z B6 Po głowie też chodzi zmiana kolektora na tego z AWX, da to cokolwiek? Powiedzcie mi także, podejdzie to do tunela z konsoli z 1 DIN? Podejdzie musisz tylko przelutowac środkowe mocowanie na kosz Ja zrobiłem I wszystko jak ori plastik z meszkiem skrocilem i pasuje
Rekomendowane odpowiedzi