robert16zgas Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 mam audi a4 b6 2001 rok nie wiem jakie mam lampy jak odróżnić zwykłe lampy od ksenonów ? jeśli temat był proszę o link z góry dzięki
TOM3K Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 przy xenonie masz przetwornice przy lampie i jeśli jest ori albo zrobione jak ori masz spryski przy zderzaku i samopoziom tzn przy odpaleniu auta powinny sie podnieść i opuścić albo odwrotnie i ustawić się w odpowiedniej pozycji po Twoim temacie widze że xenonów u Ciebie brak
viper127 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 ksenon ma soczewki i jeżeli sa oryginalne ksenony to musza byc w zderzaku spryskiwacze na lampy ktore spryskuja reflektor w tym samym czasie jak spryskujesz szybe ale tylko jak sa wlaczone swiatla
robert16zgas Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 aha wielkie dzięki za szybką odpowiedz nom teraz widzę że brak bo spaliła mi się żarówka i myślałem że wstawię o niebieskiej barwie jak w ksenonach
TOM3K Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Daruj sobie takie pseudo xenony, Chłopaki polecali tu jakieś zarówki OSRAM albo PHILIPS'a ale jaki model konkretnie nie pamiętam ale poszukaj na forum to znajdziesz
Fido Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 myślałem że wstawię o niebieskiej barwie jak w ksenonach Ta. I ponaklejaj se jeszcze znaczki S-Line. Będzie git
Rekomendowane odpowiedzi