arturek986 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Mam u siebie fotele kubełkowe sportowe z wysuwanymi podnóżkami i elektrycznymi lędzwiami w wersji materiałowej. Zastanawiam się nad ich wymianą foteli na fotele w pełnej skórze czarne sportowe też z wysuwanymi podnóżkami i elektrycznymi lędzwiami. Proszę o opinie czy warto wymienić na skórę bo ja nie miałem nigdy tapicerki skórzanej a słyszałem różne opinie szczególnie w lato - nagrzewanie i zimą mega zimne. Może ktoś ze Szczecina ma u siebie fotele w pełnej skórze sportowe w swojej B6 i mógłbym zobaczyć jak to wygląda na żywo i przymierzyć się do pełnej skóry.
bobersky Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Na Twoim miejscu szukałbym alcantary Skóra może i fajnie wygląda, ale do wygodnych nie należy ze względu własnie na ciepło latem, a chłodno zimą. Skórę zaakceptuje jak są przynajmniej podgrzewane siedzenia a najlepiej też i wentylowane
pakotomasz Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Ja mam fotele w pełnej skórze (zwykłe) i wcale nie narzekam na ciepło w lecie i chłodno zimą. Jakoś nie widzę z tym żadnego problemu.
Vixen Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Do tego dochodza atermiczne szyby i roznicy brak miedzy welurem a skora Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2
rafal1985 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Też nie narzekam na skórę u siebie. Ładnie wygląda i nie brudzi się. Bierz skórę będziesz zadowolony
arturek986 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Opublikowano 13 Września 2015 Też nie narzekam na skórę u siebie. Ładnie wygląda i nie brudzi się. Bierz skórę będziesz zadowolony Kolego rozumiem że masz fotele w pełnej skórze? Czy masz sportowe fotele tj. kubełki z wysuwanymi podudziami? Jeśli tak to czy byłaby możliwość spotkania się bo widzę że jesteś ze Szczecina? Chciałbym zobaczyć na żywo takie fotele i przymierzyć się do nich.
bartjast Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Mam pełną skórę i sportowe, dokładnie takie jak opisujesz. Latem specjalnego problemu nie ma ale zimą skóra potrafi być naprawdę zimna. Przez dżinsy jest to mocno wyczówalne. Moja żona na to dość mocno narzeka. Mam podgrzewanie ale to jednak chwilę trwa. Generalnie polecam, pielęgnacja i wygląd są dużo lepsze niż w materiałowych.
cycek800 Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Ja też mam pełną skórę w swojej Audi, może jest trochę w zimę zimno ale jaki jest szpan i ten piękny zapach w samochodzie
adamresinski Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Z mojego doświadczenia, mam sporty B7 w skórze koloru amaretto. Wygodne mega, latem jakoś super nie parzą, ale zimą trochę długo się grzeją - dajesz podgrzewanie na 6 i z 5-10 min zanim są cieplutkie, welury 2 x szybciej.
Lysy705 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Też jestem posiadaczem skóry i naprawdę polecam.Wiadomo trzeba dbać ale coś za coś.
Lukasz eS. Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Ja zmienilem material na siedzenia skorzane i jesli mial bym to zrobic jeszcze raz, to tak bym zrobil. W lecie wystarczy nie stawiac auta w pelnym sloncu, lub zaslonic przednia szybe w razie W, zima ogrzewanie znowu bardzo dlugo jakos nie trwa... ale przede wszystkim to nie musisz sie martwic o jakie kolwiek plamy, no i zdecydowanie lepiej to wyglada. Ja bym sie nie zastanawial i zmienial od razu na skore jesli masz taka mozliwosc.
arturek986 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Opublikowano 30 Września 2015 Dziękuje za odpowiedzi. Niestety ale skóra którą miałem upatrzoną sprzedała się bardzo szybko. Ogólnie poszukuje kolejnego zestawu foteli wraz z boczkami i łokciem w pełnej skórze. Jak trafi się jakiś ładny komplet to na pewno będę wymieniał
Pablo_s-c Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Jak się już chcesz bawić w wymianę to zapodaj sobie z pełną elektryką. Jak trzymasz auto pod chmurką to jest trochę prawdy z tym gorącem/zimnem, ale to tylko pierwszy kontakt i to w naprawdę skrajnie gorące/zimne dni.
Rekomendowane odpowiedzi