marioxxxx Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Witam chciałbym wymienić żarówkę z tyłu tą nad cofania. Sedan,przedlift,95r. Lampy są te starsze,ze stopami na bokach. Ściągam tą ala tapicerkę,panel z żarówkami też ale ta od mijania jest jakby na kablu od panelu i osobno osadzona. Jak to cholerstwo wyciągnąć?
Grztom Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Może ktoś coś przerobił, najlepiej daj foto
Alfi Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Kolego Grztom nie pisz bzdur jeśli nie jesteś pewien. Lampa jest tak zbudowana. Po prostu przekręca się oprawkę w lewo i wyciąga. Można zainstalować tam ledówki (ja mam założone).
jacek70 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Postojówka jest w tej lampie właśnie na osobnym kabelku.Też tak miałem.Żarówka W5W.
marioxxxx Opublikowano 16 Września 2015 Autor Opublikowano 16 Września 2015 Już po problemie. Przekręcała się na bok a ja po ciemku patrzyłem i nie zwróciłem na to uwagi. Do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi