Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AVF po modzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

podpinam Wam wykresik mojej audi zmodzonej własnymi rencyma :wink: . Wszelkie opinie jak najbardziej wskazane. Autko 100% stock przed modem.

Z góry thx. :)

http://www.directupload.net/file/d/4114/hm2iv9wy_jpg.th.htm

Edytowane przez Muder
Opublikowano

Pierwszy raz widzę prawie 180 KM i prawie 400 Nm na stocku + chip. Jeżeli sam modziłeś to jakie ustawiłeś doładowanie ? Ile jest w pikach ?

Opublikowano

Pierwszy raz widzę prawie 180 KM i prawie 400 Nm na stocku + chip. Jeżeli sam modziłeś to jakie ustawiłeś doładowanie ? Ile jest w pikach ?

Zadane jest 1,5 bara, przy 4 tys. zjazd na 1,45. Ogólnie to mod nie jest jeszcze do końca dopieszczony, troszkę mi boost faluje, ale jestem w trakcie "walki" z mapą n75. Uprzedze pytanie, bo może paść: trochę poddymia na wot pod górę od 3,5 tys ale nie jest to batory, a wiadomo jaki icek cieniutki siedzi w aucie. Do pełni szczęścia przydało by mi się zmierzyć egt, ale nie mam możliwości, hamownie w okolicy nie dysponują takim zaawansowanym sprzętem :grin: .

Opublikowano

Kreski ładne tylko ciekawe jak długo turbo wytrzyma :)

Opublikowano (edytowane)

Skromnie uważam, że to górna granica "przyzwoitości" dla va, choć znam gościa co ma moda na 1,55b chyba od kilku lat w swoim awx-ie i śmiga, że hej :)

Edytowane przez Muder
Opublikowano

Skromnie uważam, że to górna granica "przyzwoitości" dla va, choć znam gościa co ma moda na 1,55b chyba od kilku lat w swoim awx-ie i śmiga, że hej :)

zależy gdzie była produkcja. Były lepsze i gorsze okazy. Turbo najbardziej zabija zły olej i zły kierownik :)

Opublikowano

jak masz wolne 450zł to kup sonde/wskaźnik EGT

Opublikowano (edytowane)

Wrzuć jakiś clip ;)

Edytowane przez Blachu
Opublikowano (edytowane)

jak masz wolne 450zł to kup sonde/wskaźnik EGT

Chyba tak zrobię, tym bardziej, że na przyszły rok planuję upgr. na gtb 20 , więc do strojenia/obserwacji będzie mi to już niezbędne.

Wrzuć jakiś clip ;)

Jak skończe z modem, dorzuce jeszcze lc i popcorn, wtedy coś skręcę. :D

Edytowane przez Muder
Opublikowano

Fajnie ci to wyszło. Masz może loga dynamicznego 004 i 011?