Bobasan Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Witam, przymierzam się do wymiany dwumasy i sprzęgła w mojej B6tce (1.9 TDI AVF). W moim warsztacie zestaw klamotów LUKa wyceniono na 2,5 tyś co wydaje mi się trochę drogo. W sieci znalazłem za 1,5 do 1,8 tyś. Może ktoś wymieniał ostatnio komplet i orientuje się w cenach? Gdzie warto kupować sprawdzone klamoty?
wesz82 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Na forum masz co najmniej 2 sprawdzonych sprzedawców: Dzik,Tomm Poszukaj w dziale sprzedam ogłoszenia komercyjne
greg2505 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 luk do avf spokojnie za 1700zł kupisz, ok 2000zł mocniejsze od brd
Dev Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Witam, przymierzam się do wymiany dwumasy i sprzęgła w mojej B6tce (1.9 TDI AVF). W moim warsztacie zestaw klamotów LUKa wyceniono na 2,5 tyś co wydaje mi się trochę drogo. W sieci znalazłem za 1,5 do 1,8 tyś. Może ktoś wymieniał ostatnio komplet i orientuje się w cenach? Gdzie warto kupować sprawdzone klamoty? Zestaw kupisz na forum. u Ciebie jest tarcza 240mm i dlatego wychodzi drozej. Wymiana ok 400zl warto tez od razu wynienic wysprzeglik na nowy. Koszt Sachsa ok 130zl
Rekomendowane odpowiedzi