krystian3769 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumberjack Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Skąd brałeś ta lotkę rs4, to ta co na allegro wiszą z włókna szklanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Tak dokladnie lepiej oryginal 2x drozej ale warto poszukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Długo mnie nie było co się zmieniło w sumie nic xD Wywalony dpf Przepustnica na pilota :-) Koncowki buzzer chrom czarny 100mm I jakoś niedługo malowanie kilku pierdół Zakupione środki płyny żele szmatki woski do pielęgnacji furki Podniesiony mod pod 215 440 niuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Witaj, Pięknie wyszła Twoja B8 All Black ;D Buzzer 102mm leży w dyfuzorze S-line jak ulał ;D Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Te dekory jak robiłeś w carbonie to była folia czy jakaś hydrografika? Bardzo fajnie to wyszło; chętnie zrobiłbym coś takiego u siebie. Jakie masz parametry felg i jakie tam wrzuciłeś oponki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 39 minut temu, bodas napisał: Te dekory jak robiłeś w carbonie to była folia czy jakaś hydrografika? Bardzo fajnie to wyszło; chętnie zrobiłbym coś takiego u siebie. Jakie masz parametry felg i jakie tam wrzuciłeś oponki? Oponki 245 na 9.5j fele a dekory mam wymalowane dipem w fiolet nieb kameleon te z carboben leżą sobie kijowa folia albo ori albo wogole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 3 minuty temu, SpierfolES napisał: Oponki 245 na 9.5j fele a dekory mam wymalowane dipem w fiolet nieb kameleon te z carboben leżą sobie kijowa folia albo ori albo wogole Mógłbyś zdradzić jakiej marki te opony, bo jak na 245 na 9,5 cala to leży super? Koła masz jeśli chodzi o średnicę większe od fabrycznych. Nic nie trze? Jakie masz zawieszenie? Wg mnie te dekory wyszły super. Sam bym chętnie sobie takie sprawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon136 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Końcówy piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Tak na zdjęciu wyglada fajnie tak to taka ala pomarszczona babcia xD odpada opony matador 245 40 r19 zawiecha sport ori jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominis23 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dnia 29.06.2017 o 11:09, SpierfolES napisał: Długo mnie nie było co się zmieniło w sumie nic xD Wywalony dpf Przepustnica na pilota :-) Koncowki buzzer chrom czarny 100mm I jakoś niedługo malowanie kilku pierdół Zakupione środki płyny żele szmatki woski do pielęgnacji furki Podniesiony mod pod 215 440 niuta Łukasz ile za końcówki i dawaj linka gdzie zakupiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Buzzer firma masz na koncówach 104xl i 104xr to sa scinane plus profilowane pod zderzak lewa prawa 440 zl za dwie z niemiec czarny chrom 100mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 3 minuty temu, SpierfolES napisał: Buzzer firma masz na koncówach 104xl i 104xr to sa scinane plus profilowane pod zderzak lewa prawa 440 zl za dwie z niemiec czarny chrom 100mm Cena za końcówki lekko miażdży, kupowałem w Kufatec z przesyłką do Polski ( fi90) coś koło 45 Euro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Tylko ze chcialem sety A chromy tańsze black chrom zaraz po 50 70 zl wiecej za sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 ciekawe kied dowod poleci u nas taka tablica by nie przeszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 8 godzin temu, Gibons napisał: ciekawe kied dowod poleci u nas taka tablica by nie przeszla Ci powiem ze nie mam pojecia jak narazie nie mialem kontroli żadnej normalna tez mam w razie w xD Końcowy zamontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpierfolES Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Kosmetyki do czyszczenia fury zakupione Kenotek cargo do bieżącej wody Kenotec active cherry pod pianownice Kenotec cleaner do tapicerek i odswiezania plastików Plyn do szyb bez smug Wosk na mokro efekt splywajacej wody Wosk maguaiers polecam Natłuszczacz do opon Pendzelek do czyszczenia xD Pelle pod pielęgnację skór I srandard gąbka z dziurami oraz mikrofibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukiKRK Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Się dba się ma Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gto250.3000 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Cześć, co to znaczy Modyfikacje:- ODBLOKOWANIE VAG DONE ( By QaDo )Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi