pietrku Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Witam, Czy ktoś wie może jak wymontować taką podstawkę pod telefon z podłokietnika - zajmuje cały środek miejsca ? Edytowane 26 Września 2015 przez pietrku
pepissos Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Mi się udało zdjąć adapter ("trzymak telefonu"), schowek jest odrobinę większy.
pietrku Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 @pepissos - ty wyciągnąłeś / wyrwałeś siłowo - czy to się trzyma na jakichś zatrzaskach
Johny85 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 mi tez przyda sie tutorial nt wyciagania, metoda na sile nie wchodzi w gre... mam nadzieje ze nie trzeba demontowac tunelu...
Netfcher Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Nie laduje sie juz zdjecie z pierwszego posta. Jesli dobrze rozumiem to chcecie zamienic schowek w podlokietniku na cos takiego? Jesli tak, to tylko demontaz tunelu. Ten schowek trzyma sie na 6 srubach torx przykrecanych od spodu. Edytowane 4 Listopada 2015 przez Netfcher
daanoon Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 Witam Tak się właśnie zastanawiam nad usunięciem tego całego modułu "telefonu" ze schowka pod podłokietnikiem. Szukam, szukam takiego schowka bez telefonu i jest... na zdjęciu w poście kolegi Netfcher powyżej... Może ktoś mi powiedzieć jaki jest nr tej części? Idzie to w ogóle dostać? Z góry dziękuję...
Grzechu65 Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 Witam, myślę że to dobry temat. W podłokietniku mam takie kropeczki czy styki do tel czy coś i zastanawiam się czy dało by się zrobić tak by np ładować tam tel? Czy ktoś ma schemat gdzie jest prąd w tych stykach itp i np przylutować kable od ładowarki tel i by można było ładować telefon zwykły
Rekomendowane odpowiedzi