Emejcz Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Witam, od jakiegoś czasu męczy mnie pewien objaw. Jak cofam i zahamuje to słyszę pojedynczy stuk jeszcze przed dokończeniem hamowania. Aby wywołać ten stuk ponownie, muszę pojechać do przodu, zahamować znowu cofnąć i ponownie zahamować cofając. Na jeździe do przodu nic takiego nie występuje. Miał ktoś może taki przypadek? Próbowałem oglądać jak dziewczyna cofała, ale nie wywnioskowałem nic prócz tego, że to lewy przód.
slaviozo Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Wachacz zapewne sprawdz czy gumy sa cale. Albo odrazu jedz na szarpaki na stacje diagnostyczna. Mi pukalo przy ruszaniu badz wcisnieciu gazu wlasnie. Albo poduszka silnika?
jacca90 Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Gumy na laczniku stabilizatora mam to samo tyle ze u mnie sa juz do wymiany bo slychac juz stukanie podczas jazdy [emoji14] Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Października 2015 przez jacca90
Emejcz Opublikowano 12 Października 2015 Autor Opublikowano 12 Października 2015 Myślisz, że gumy? Wyglądają zwyczajnie, no i łączniki wymieniałem w tamtym roku, myślałem, że prędzej padną wahacze niż łączniki.
misiek95 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Klocki stukaja w jarzmach lub cale jarzmo nie dokrecone. Tez z tym walczylem jestem pewnie na 100% bo mialem dokładnie to sam9
Romeck Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 Miałem taki sam problem. U mnie pękła śruba od poduszki... Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Emejcz Opublikowano 13 Października 2015 Autor Opublikowano 13 Października 2015 Sprawdzę to jeszcze ponownie jak trochę się pogoda poprawi. Obstawiałem właśnie hamulce, ale wyciągnąłem klocki i zacisk i skręciłem od nowa, a jest to samo. Myślę, że może ten strzał z poduszką może okazać się sensowny.
misiek95 Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 A mialy luz klocki w jarzmie?
Rekomendowane odpowiedzi