Hans76 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam, Super materiał ale mam pytanie czy po zdjęciu podsufitki są zaznaczone miejsca w których trzeba nawiercić otwory pod relingi czy trzeba samemu dopasować?
Gość Solskier Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Na dniach również będę montował relingi, pytanie czy od środka dachu są miejsca zaznaczone w których maja być wyborowane otwory czy trzeba wiercić na czuja prędzej dopasowany reling ?
johnnythebest Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Na dniach również będę montował relingi, pytanie czy od środka dachu są miejsca zaznaczone w których maja być wyborowane otwory czy trzeba wiercić na czuja prędzej dopasowany reling ? Przyłanczam się d o pytania
Reggi Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Na dniach również będę montował relingi, pytanie czy od środka dachu są miejsca zaznaczone w których maja być wyborowane otwory czy trzeba wiercić na czuja prędzej dopasowany reling ? Tak są. Zdejmij podsufitkę i zobaczysz
bish - kopt Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 jestem właśnie po zabiegu, dodam tylko że nie trzeba rozbierać wszystkich słupków - A i B po jednej ze ston można sobie darować sufitka fajnie wyjdzie, otwory są oznaczone od wew. i nic nie trzeba namierzać, po napunktowaniu wierciłem od zew.
OGr Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 to przy okazji trzeba sobie było założyć podsufitkę z S4 ;-)
marek123_ms Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Naprawde bardzo pomocny material do samodzielnego montazu A tak nawiasem ja mam avanta z 98 tdi quattro i bez relingow. Ale to juz niedlugo
OGr Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 a ja mam relingi i z nich wcale nie korzystam ;-)
marek123_ms Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie sa one zbyt praktyczne ale za to robia robote pod wzgledem estetyki i prezentacji auta. Avant=relingi
clinque Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 troche odgrzeje kotleta, ale czy probowal ktos w druga strone sciagac relingi bez sciagania podsufitki?
wrzosu Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 troche odgrzeje kotleta, ale czy probowal ktos w druga strone sciagac relingi bez sciagania podsufitki? a co chcesz komus chromy podpitolić :gwizdanie: btw. nie ma mozliwości
OGr Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 może być problem bo jak bardzo ją nagniesz to może się połamać.
clinque Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 okejo;) wiec ja lepiej sciagne heh Chce je odkrecic i wypolerowac, bo mam pewna koncepcje na nowy sezon;)
darioo99 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 sorry że odświeżam, ale czy mając szyberdach coś się zmienia? trzeba coś przy nim pogmerać żeby zdjąć podsufitke?
mager1985 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 super temat...z tym ze ja chce isc w druga strone i zdemontowac relingi...ale czy jest sens zaspawac te dziury czy jakies zaslepki ich dac? pewnie ori nic takiego nie bylo a i tak by glupio wygladalo...
Rekomendowane odpowiedzi