Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B7 1.8 T+ 205 / 340 + Czarny Avant + BBS Speedline 19" + Gwint Eibach Pro Street + Kompletowanie S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to nie masz tulei na klucz?

Opublikowano

Mam, normalne stalowe tuleje na klucz, lecz ani drgną tak je dociska sprężyna, będe musiał do regulacji znowu wszytsko rozkręcić.

Opublikowano

Zrób tak - odkręć koło, pod wahacz daj lewarek i ściśnij sprężynę. Potem pospinaj ją trytytkami jak na foto

98859638628ef6e5.jpg

Potem opuść lewarek i powinno być luźniej, bo trytytki zadziałały jak ściągacz do sprężyn.

Opublikowano

Tylko żeby trytyty były takie przemysłowe, a nie z marketu bo może się niemiło zdziwić jak strzelą. ; )

Opublikowano

pewniej będzie przy twoich warunkach garażowych pospawać na szybko jakieś ściągacze....bo takie trytytkowanie to może skończyć się bardzo źle...

Patryk nie bój żaby....ja z przodem mam problem...nawet po myciu dziś i po WD nie chciał ruszyć....

Opublikowano

pewniej będzie przy twoich warunkach garażowych pospawać na szybko jakieś ściągacze....bo takie trytytkowanie to może skończyć się bardzo źle...

Patryk nie bój żaby....ja z przodem mam problem...nawet po myciu dziś i po WD nie chciał ruszyć....

Wsadź tam jakiś ściągacz to jesteś mistrz, dużo mocnych trytytek poradzi sobie bez problemu.

Opublikowano

ewentualnie pasem sciagnac ;) ale trytytki dadza rade,robilem tak juz

Opublikowano

Używałem trytytek wcześniej, chyba były jakies badziewiaste, dałem ich więcej niż na foto i puściły heh, ale pomysł dobry.

Opublikowano (edytowane)

kolego kup sobie normalne ściągacze do sprężyn. Po co kombinować z pasami, trytytkami i innymi rzeczami jak ściągasz kosztuje 25-30zł ? za porządne trytytki też trzeba sporo zapłacić :)

koszt ściągacza nieduży a w przyszłości może się jeszcze przydać. ;)

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=%C5%9Bci%C4%85gacz+do+spr%C4%99%C5%BCyn&search_scope=category-18554&bmatch=base-relevance-aut-1-3-0310

Edytowane przez Lorence
Opublikowano

Dzięki za dobre rady, na tył wpadną dystanse 15-20mm, dopiero wtedy wezmę się za regulację.

Z nowości:

udało się ogarnąć multifunkcję - jak się okazało zwijak kierownicy miał 6 pin zamiast 12 :)

co ciekawe po wymianie zwijaka nie musiałem kodować ponownie czujnika kąta skrętu.

udało się kupić wnętrze materiałowe S-line z elektryką - foto już niedługo :)

foty brudasa, jak widać dystans musi być :

245bad7fde1f.jpg

cba886518265.jpg

fafe5ee717c3.jpg

Opublikowano

wpadnij kiedyś na spot kuj-pom :)

Opublikowano

wpadnij kiedyś na spot kuj-pom

gdzie i kiedy odbywają się spoty?

Jeszczę sie pochwalę projektem który budujemy od kilku lat razem z bratem:

MK2 GTI Edition 1.8 T AUM ~300PS / 400NM

0728af643d0d.jpg

c8f2cef59299.jpg

fb16a85aece6.jpg

Opublikowano

gdzie i kiedy odbywają się spoty?

wszystkie informacje na bieżąco są w wątku Meetingi Kujawsko-Pomorskie. nie mamy stałego miejsca, najczęściej spoty są w Bydgoszczy - jest nas najwięcej, ale również w Toruniu ;) zazwyczaj to niedziela, chociaż jak mówię.. umawiamy się na bieżąco :)

Opublikowano

Może jest ktoś zainteresowany wnętrzem?

Fotele podgrzewane z ekranami dotykowymi w zagłówkach ( wszystko 100% sprawne i bez uszkodzeń) + kanapa i cała wiązka do DVD lub konsoli jak kto woli :) + sluchawki bezprzewodowe x2 - cena 490 zł za całość

61a8363aa350.jpg

a361027170b0.jpg

Nowe stołki na miejscu :)

4319dee021df.jpg

Opublikowano

Tak z ciekawosci sam dokladaleś monitory w zagłowki?

Opublikowano (edytowane)

Nie, kupiłem już z zamontowanymi.

Jakiego używacie hostingu zdjęć? jak widać u mnie zapodaj.net usunął większość zdjęć..

Edytowane przez patryk195
Opublikowano

Nie, kupiłem już z zamontowanymi.

Jakiego używacie hostingu zdjęć? jak widać u mnie zapodaj.net usunął większość zdjęć..

http://imgur.com/

Opublikowano (edytowane)

Felga robi dobrą robotę

już mi się znudziła :)

...świąteczne porządki

OHAp9Qx.jpg

EJmMP44.jpg

zG3pLcV.jpg

tPh4daK.jpg

9dsymAe.jpg

Wracam do tematu dystansów:

Koła 20x9 et46 opony 225/30/20

przód lekko obciera o śrubę nadkola, tył schowany jak cholera

przeglądam fora, zdjęcia i sam już nie wiem czy dać na tył 20mm czy 25mm?

przód narazie zostawię jak jest

co radzicie?

Edytowane przez patryk195
Opublikowano

Raczej że 20 mm :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...