dawid_92 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Zamierzam zamontować xenony firmy Einparts. Osobno jest możliwość dokupienia zestawu spryskiwaczy lamp. Link do niego tu : http://einparts.de/produkt/headlight-washer/?lang=pl Montował ktoś takie spryskiwacze? Czy macie inny pomysł?
jacek70 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Z tego co widzę to są spryski nie wysuwane tylko stałe. A fotka z opakowania pokazuje wysuwane. To w końcu jakie to są?
peacenotwar Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Zależy jaki koszt takich sprysków. Ja bym kładł jak w serii było
jacek70 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Ja też polecam ori. Jest i wygląd i solidność tak wykonania jak i działania.
dawid_92 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 Wysuwane czy nie wysuwane to najmniejszy problem ) dla mnie po rabacie taki zestawik 50 zł kosztuje. Za oryginał musiałbym dać nie wiadomo ile. Chociażby za same zaślepki i spryskiwacze
Muskel1 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Spryski to chyba najmniejszy Problem. Samopoziomiówanie bedzie drozsze.
Rekomendowane odpowiedzi