donjakub1 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Po przesiadce z Sedana A4 B5 1.6 101km nastał czas na słuszne chyba 1.8T Quattro Avant 150km. Kolor LYZM silnik AEB. Tak wyglądała po zakupie: A kiedyś moje założenie było takie że nigdy avant i nigdy srebrny.... ale cóż zycie Nowa bestia pochodzi z Włoch Wyposażenie : QUATTRO klimatyzacja drewniane dekory 4 elektryczne szyby centralny zamek elektrycznie składane lusterka ( + że z Włoch) podgrzewane lusterka podgrzewane spryskiwacze szyby kierownica trójramienna W aucie mechanicznie zrobione : Turbina na hybryde k03 ( wałek od k03s / koło kompresji 3.0T k04) wydajniejszy intercooler FMIC wtryski od saaba 360cc świece ngk pfr6q program na około 230km wskaźnik boost Downpipe 2.75' -> 2.5' Wymienione sprzęgło na docisk i tarcze AWX Wymienione tylne hamulce tarcze klocki trw Swap hebli na 312mm przód Wizualnie: zderzak S4 B5 zrobione! progi S4 zrobione lotka RS4 B5 na klape felgi 17' bixenon z malowaniem wnetrza lampy na czarno / zrobione światła do jazdy dziennej w miejscu długich / zrobione podświetlane kratki z polifta / zrobione podłokietnik / zrobione wymiana podsufitki na Polift wraz z lampkami / zrobione prawe duże lustro elektrycznie składane i podgrzewane / zrobione przednie fotele kubełkowe szmaciane / zrobione Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez donjakub1
Sebastiano87 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Szkoda ze zamian nie była już na lift
donjakub1 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Opublikowano 9 Października 2015 W sumie racja ale za takie pieniądze tak wyposażonego lifta nie kupiłbym
donjakub1 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 Jedyne chyba rozwiązanie żeby schować icka.
wojtek734 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Wrzucił byś zdjęcie z tą lotką s4 b5? Jak to się montuje? Dobry silnik Edytowane 10 Października 2015 przez wojtek734
donjakub1 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Montaż na klej do szyb. Najpierw podjadę do sprzedawcy i przymierze jak będzie wyglądało fotki dodam Nastał czas wymiany łączników tylnych Przy okazji wleciał DP tutaj już kilka razy przegoniony pieknie zmienił kolor a i oczywiście po zdjęciu kół od x czasu zobaczyłem w jakim stanie są klocki i tarcze i..... straszny lipton, zatem wpadły tarcze TRW (260 PLN) wraz z klockami TRW (130 PLN) i zestawy naprawcze ( 69 PLN/szt). Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez donjakub1
slavo0505 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 chamowałeś ja ? czujesz dużą róznice po modach?? kierunek prac BDB... ... ile takie turbo teraz się ceni...?
donjakub1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) odczucie jest spore ale szybko sie przyzwyczailem, soft bedzie robiony w grudniu jak mój tunner wróci turbo 1200 pln + odesłanie swojego starego I na koniec z racji tego, że mam obydwa elektrycznie składane lusterka a jedno prawe standartowo małe chciałem to zmienic. kupiłem duże lusterko od anglika w kolorze ale nie elektrycznie składane. Szkoda było stracić taki bajer więc po rzeźbie powoli powoli przełożyłem samą obudowe dużego lustreka do szkieletu mojego małego elektrycznie skłądanego. zostało jeszcze tylk wkleić duże szkło bo ori mocowania nie pasują już od małego niestety fotki już z końca prac wrzuciłem też filmik jak to działa: Zima prawie się kończy i korzystając z pogody powoli trzeba się brać za przygotowania do sezonu Zrobiłem , dokończyłem przeróbkę mojego lustereczka, wrzuciłem duże szkło strasznie przybliża w porównaniu do lusterka kierowcy. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez donjakub1
rafal9119 Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 ładne auto. a stara turbinę miałeś sprawna???
donjakub1 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 Stare turbo brało olej. Mała aktualizacja 20.02.2016 Wreszcie wpadł zderzak od eSki wygląda to teraz lepiej
Mini_Tytan Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Ta lotka to chyba z klapy z RS jak już btw, jakie masz bixy? intemo?
donjakub1 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Tak tak racja moj blad z ta lotka oczywiscie RS :-DProjektory z A6 C7.przy mierzeniu czasów 0-100 sprzegło powiedziało dość! Okres przedświąteczny wykorzystany w pełni [emoji4] dwudniowa wymiana sufitu zakończona sukcesem.A efekt myślę zadowalający [emoji12]Przy okazji sprawdzenie ciśnienia silnikaNa sprzedaż części z podsufitki przedliftowej jakby ktoś potrzebował.Korzystając z wolnego weekendu wymieniłem hamulce przednie na tarcze 312mm Tarcza TRWKlocki hamulcowe TRWJarzmo 451Zacisk bez zmianStara tarcza 288mm vs nowa 312mmpięknie wszystko hamuje Dnia nastepnego wymiana tarczy sprzegła z dociskiem z diesla AWXcoś z cyklu jak nie powinno wyglądać sprzęgło a Tutaj nowe fanty :różnica w jeździe niewiarygodna lepi aż miło 17" na pokładzie trochę żałuję że nie 18" [emoji1] Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez donjakub1
Kqli Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 No audi bardzo zacne, jak to się dzieje, że masz WOR a ja Cię na Ostrowi jeszcze nie widziałem ?
donjakub1 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2017 No dziwię się że ktoś z Ostrowi na a4kp siedzi [emoji3] nie szkodzi się gdzieś styknac [emoji16]Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi