Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Legnica i okolice - Spot Info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=982

Jak widać na załączonych wykresach, do czwartku śniegu nie będzie ;)

Joł ziomki :> Odebrałeś już chłopaku paścia od Łukasza :decayed: Widziałem, że młodzież tam wykręcała jakieś części, a jeden to się nawet uczył radio wyciągać bez przyrządów :kox::naughty:

W razie co, to służę kabelkiem pod 704.1 - tylko będziesz musiał sobie instalkę wrzucić jak coś ode mnie. Będziesz potrzebował, to daj znać, bo mój chwilowo nie używany :wink4:

Opublikowano

Już dawno odebrany. Oczywiście po raz drugi tylna dokładka do poprawy :decayed: Ale cieniowanie mu wychodzi bardzo dobrze :good:

Co do radia to panel zabrałem, żeby mi się nie wozili po wsi z muzą :kox:

Opublikowano

Panowie szukam roboty jak byscie slyszeli o jakies pracy za godziwe pieniadze dajcie znac mam sporo uprawnien typu na suwnice i żurawia do 30 ton :P [br]Dopisany: 19 Styczeń 2012, 00:17_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=240123.new#new jesli mozecie dajcie tak nie wiele od siebie

Opublikowano

Ja dzięki zakładowi wychodzę na przysłowiowe 0 :kwasny:

Opublikowano

No do Wroclawia chetnie Zapraszamy !! :biggrin:

Moze zbierzemy Zgorzelec...Bolesławiec...Legnice i wpadniemy do Wrocka w któryś weekendzik ?? Mysle ze byloby kilku chetnych na takie spotkanko...

Opublikowano

Jak tylko będę na miejscu to chętnie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

panowie potrzebuje pomocy elektryka lub czlowieka ktory zamontowal by mi ori wyswietlacz temp w aucie...mam wyswietlacz 8 pin plus wtyczke oraz czujnik temp sam tego nie ogarne bo z elektryka jestem zielony zaplace za pomoc przy montazu ewentualnie odwdziecze sie dobrym trunkiem %[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 14:18_________________________________________________i Legnica dalej spi :P od dzisiaj mroz moze mnie pocalowac w rure wydechowa bo dzisiaj zakupilem nowe aku :P byly 42 ah a jest 74 ah :D aku zakupione zreszta w legnicy :P

Opublikowano

Jak w Legnicy to będzie śmigać aż miło :decayed:

Opublikowano

i ja mam problemy z Touranem po zimnej-nawet nie mroźnej nocy, a Audi dziś w ogóle zdechło... ;(

Opublikowano

ile było minus 5 ? w tym powaznym kraju przy - 7 zamykaja szkoly hahahah

Opublikowano

I mi coś się w tej Niemcowni stało. Nie mam ogrzewania :no:

Czy może to być wina braku płynu w chłodnicy? Mam dużo poniżej mininum, a nie mogę znaleźć G12 :/

Opublikowano

I mi coś się w tej Niemcowni stało. Nie mam ogrzewania :no:

Czy może to być wina braku płynu w chłodnicy? Mam dużo poniżej mininum, a nie mogę znaleźć G12 :/

mogło się zapowietrzyć...

ile było minus 5 ? w tym powaznym kraju przy - 7 zamykaja szkoly hahahah

było wciąż na plusie :decayed:
Opublikowano

to pomysl sobie co by bylo w polsce u mnie dzisiaj w nocy pokazalo -18 wstalem o 5 rano i audi oczywiscie palilo od razu :D nowy aku robi swoje

Opublikowano

Devon,to ma być mróz? U mnie wzcoraj o 22 było -23 :tongue4: Niestety nie wypowiem sie w temacie uruchamiania auta bo to pracy mam 400metrów więc zielone stoi w garażu

Opublikowano

to pomysl sobie co by bylo w polsce

jak to co? nic-nie odpaliłby i bym biegał za kablami, żeby odpalić :decayed::wink4:
Opublikowano

Temp. normalnie idzie na 90 i stoi jak powinna.

Dolałem dziś płynu i dalej nic. Zimno jak było.

Przy jeździe powyżej 3 tys obr. ciepło zaczyna lecieć. :disgust:

Opublikowano

Temp. normalnie idzie na 90 i stoi jak powinna.

Dolałem dziś płynu i dalej nic. Zimno jak było.

Przy jeździe powyżej 3 tys obr. ciepło zaczyna lecieć. :disgust:

sprawdź nagrzewnicę, czy nie zatkana i jest obieg, potem vag i sprawdź temperaturę w zegarach-u mnie to samo, tyle, że w Touranie-na blacie 90*, a dmucha sobie tak tylko troszkę i termostat mam do wymiany :wink4:

z tą tylko różnicą, ze termostat do AVJ jest j**any chyba najdroższy z możliwych termostatów w dziejach motoryzacji-zanim kupisz-sprawdź dwa razy , czy węże górne są gorące, czy tylko ciepłe :wink4: