KOval81 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dobrze widziałem Mariusza koło Lotosa? dobrze dobrze - machnąłem w ostatniej chwili, bo spóźniony do roboty jechałem Kurna - ciemne masz tak patrząc z boku te szybki Nie czepiają się misiaczki?
_Bartek_ Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Raz pod Wieluniem mnie zatrzymali (za coś innego) i stwierdził, że bardzo ładnie się auto prezentuje ale szyby mu się nie podobają. Powiedziałem, że mi się podobają po czym spisał nr stacji diagnostycznej (Augustów :gwizdanie: ) i pojechał... Dowodu nie zabrał...
devon00 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Panowie kiedy bedzie sie kroił jakiś mały spocik w Legnicy...zajechał bym swoja "różową landrynka" sie przywitac
domjenick Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Niedziela lotnisko? :naughty: jestem jak zawsze "ZA"
domjenick Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ale będziesz na żywo?! na żywca niestety nie mam teraz wyższe priorytety-nawet nie wiem,kiedy będe w Pl
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam startujemy z zapisami na X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska Zapraszamy info: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
devon00 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ekipa Legnica żyje??? może czas sie pokazać moja "różową pantera"
devon00 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 ja chetnie sie pojawie z żonka i córka...przydalo by sie kogos poznac z okolicy [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 23:12_________________________________________________to jak z tym spotem? Lotnisko w jutrzejszym dniu nie koniecznie jest dobrym miejscem ze względu na duże słońce. Dajcie znać czy jest spot bo nie wiem czy mam brać się za mycie auta
_Bartek_ Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Może być galeria Gwarna Niech się ktoś jeszcze wypowie, bo we dwóch nie opłaca się spotować Chociaż z domjenickiem było ok
devon00 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 z dzisiejszego spocika chyba nic nie bedzie...zainteresowanie widze kiepskie...bede dzisiaj w legnicy z rodzinka ale drugim autem...audi zostaje w domu a sharan idzie w ruch Ale zeby nie bylo wczoraj zostalo umyte
_Bartek_ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ja mam pół promila, więc na tą chwilę i tak odpadam
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego Zapraszamy info w wątku zlotowym : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0
Rekomendowane odpowiedzi