krzyniek Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Buahahahahah ma taką minę jakby conajmniej forum mu nie działało czyli już wiemy jak Tomaszust wczoraj wyglądał więcej info w spotach
Madas Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 ;( pewnie myśli " jak ja kur.wa na ulicy sie pokaże ..madas mnie zajebe za tą walke "
ykk Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=q8SZUT9Bi4s
slaweq Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Dajcie juz spokój z jechaniem po nim..., bez względu na porazki Andrzej to najlepszy Polski bokser wagi cięzkiej w historii. Szkoda, że nie urodził sie 10 lat pozniej bo by nie było teraz bata na niego szacuneczek
Madas Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 ale nikt nie neguje tego jakim był zawodnikiem chwała mu za to, ale trzeba wiezdzieć kiedy z ringu zejść.....
fahrenheit Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 wiadomo, ze obijaja sie za kase, ale za ta z Austinem to oficilanie to bylo za "czapke gruszek" dla Andriu, bo jak wiadmo ustawiony jest dobrze, ale duza kase robi sie przy tym na zakladach. w tej walce szybko sie zorientowal, ze dostanie wpie... i wymyslil motyw z reka. Golota to i tak najlepszy piesciarz tej wagi, sam Lenox Louis po walce z Andriu, powiedzial po kilku miesiacach, ze te cepy ktore dostal od Goloty to mu wybily boks na zawsze z glowy. W tych kregach to wiedza ze Golota jest mistrzem i nie mieli na niego sil, a ze nie dali mu wygrac "sedziowie" to juz inna bajka. Nawet ten remis byl nie fair bo powinnien wygrac Andrzej Golota. Osobiscie do jego ostatnich walk to mam takie podejscie ze "...a obejrze sobie w telexpressie", ale pomimo braku tego pasa i tak uwarzam go za mistrza. [br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 17:06__________________________________________________________________________________________________ jakby nie spojrzec lał sie z najlepszymi, dostawal mloty, wstawal i walil cepy, kladac gwiazdy na dechy...
Tomeks Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Gołota podobno ma dostać Pokojową Nagrodę Nobla za unikanie walk
jacekm Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Proszę zamknijcie ten wątek Pierwszy i ostatni raz do niego zaglądam. Może kontuzja ale znając historię to ... wstyd
Madas Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 tez jestem tego zdania a żeby watek zamknąć ;(
YATES Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Kiedyś było u nas takie fajne powiedzenie po jakiejś walce Gołoty w której uciekł z ringu: " Robota nie Gołota - nie ucieknie"
chudineze Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 Więc na tym zamykam dyskusję z jednej strony nie mieliśmy lepszego gościa w tej wadze i chwała mu za to z drugiej strony trzeba wiedzieć kiedy zejść. FINITO
Rekomendowane odpowiedzi