Bruuuum Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Z tego co patrzyłem to nie ma tulejki do tego wahacza, jest wyodrębniony tylko cały wahacz. wg etki od str budy jest wymienny...zamówiłem jeden bo może się okazać, że od drugiej str jest to samo... jak nie to kupię wahacz ----- znalazłem temat na forum, tuleje wahacza poprzecznego są obie takie same - 8E0501541S Tuleje polecam z B6, są solidniej zrobione i mają jakiś płyn hydrauliczny w środku, w B7 to zwalili, jest delikatniejsza budowa i bodajże na sucho z tego co pamiętam.
fajgi Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Bruuuum dziex..we wtorek wpadnę do sklepu i zmienimy zamówienie dobra rada tuleje w wahaczu poprzecznym wymienione..regulacja aktywna kąty poprawione i można latać tym czasem nareszcie po miesiącu dotarły końcówki.....jak znajdę chwile spawam Edytowane 27 Marca 2016 przez fajgi
fajgi Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Dzięki...do ładnego to jeszcze długa droga...ale na przyszły rok wszystko co zaplanowałem musze zrealizować Tym czasem wreszcie wpadły końcówki:) info dla potomnych z 1.8T - rura wychodząca z tłumika ma średnicę 60 mm, potem jest odcinek 10 mm szerszej rury i na to nachodzi OEM końcówka...obcinamy na końcu rury 60 mm i nowa końcówka wchodzi nam idealnie ( czytaj ciasno ) - także jakby ktoś zamawiał do BFB końcówki wydechu to polecam fi 60 No i w końcu szyby są ciemne, przód jasna folia( na foto wyszło ciemniej ) , tył druga ciemna od końca i niedługo audi leci na małą sesję z kumplem....aparat ma spoko to i foty wstawię no i mocno szukam zderzaka przedniego S-line )): kilka fotek z kalkulatora Edytowane 15 Maja 2016 przez fajgi
H4mm3R Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Za taką B7 to bym się na pewno obejrzał na drodze
marcinch001 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Co do zderzaka to od razu szukaj ze spryskami bo pewnie kiedyś wpadnie i xenon .
patryk195 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Jest poprostu pięknie. Z perspektywy czasu i do tego patrząc na moją czarnulkę. żałuję że ją sprzedałem... ale z drugiej strony wyładniała
fajgi Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 Z perspektywy czasu i do tego patrząc na moją czarnulkę. żałuję że ją sprzedałem... zostałeś przekupiony heeh Zderzak wpada musowo..inaczej być nie może, powoli szukam żeby do lipca ogarnąć go lakierniczo, bo marne szanse że w kolorze dostanę..... Takie pytanie, wszystko pasuje przy zmianie zderzaka? czy coś trzeba zmieniać przy okazji ?
instruktor83 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Kierownice powietrza w zderzaku s line musisz zmienić
fajgi Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) ooo....pokażesz dokładnie o co chodzi lub podasz nr części ??? w zwiazku z tym, że do działu giełda nie mam dostępu ... Mam na sell listwy drzwiowe dolne w moim kolorze w stanie bardzo dobrym ( lekkie odpryski ale nic poważnego, zaczepy całe, - ogólnie fajny stan ) za 100 zł komplet o raz dokładkę zderzaka tył na dwa tłumiki za 70 zł - wszysatko widoczne na pierwszej stronie mojego tematu jakby ktoś potrzebował to można pisać bo jeszcze leży w garażu Edytowane 24 Maja 2016 przez fajgi
blade13 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Piekne auto! Marzył mi sie zawsze taki kolor. Szkoda ze nie trafilem takiego
muunv Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Jaki koszt gwintu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
cinkers Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ładnie, ładnie, ładnie! Przy zmianie zderzaka dochodzą jeszcze halogeny, kratki itp. nie mówiąc oczywiście o grillu więc chyba najlepiej szukać kompletu. Trochę ponad tysiaka trzeba na to położyć + pewnie malowanie. No i dokupić prowadnicę powietrza jak już wcześniej pisali. Ale warto choć teraz dokładka z Cupry sprawia, że już nie jest źle. Felgi i spas z budą robią chyba tutaj największą robotę
bartekzks Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Ładnie, ładnie, ładnie! Przy zmianie zderzaka dochodzą jeszcze halogeny, kratki itp. nie mówiąc oczywiście o grillu więc chyba najlepiej szukać kompletu. Trochę ponad tysiaka trzeba na to położyć + pewnie malowanie. No i dokupić prowadnicę powietrza jak już wcześniej pisali. Ale warto choć teraz dokładka z Cupry sprawia, że już nie jest źle. Felgi i spas z budą robią chyba tutaj największą robotę Kratki owszem , ale halogeny zostają są takie same
MAT1000 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 I jak tam tył nie przyciera przy komplecie w środku ?
fajgi Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Koszt gwintu na inter-rally.pl to 3800zł, ja miałem farta, poprzedni właściciel założył mi prawie nówke ( jak nie nówkę bo stan wizualny co najmniej wzorowy ) Dzieki za podpowiedzi odnośnie zderzaka, jest jeden na oku ale nie ma grilla więc chyba odpada...lepiej szukać w komplecie Tył nie trze nic przy 4 osobach ( w pięciu nie leciałem jeszcze ) bo ustawiłem lekkie negatywy przy wymianie śrub mimośrodowych :)Ile stopni powstało nie wiem ale rant felgi chowa się o jakieś 2-3 mm od błotnika Edytowane 4 Czerwca 2016 przez fajgi
MAT1000 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Tak się zastanawiałem, czy na tym negatywie od środka czasem nie przytrze
cinkers Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzieki za podpowiedzi odnośnie zderzaka, jest jeden na oku ale nie ma grilla więc chyba odpada...lepiej szukać w komplecie Niby tak ale kupujac sam zderzak, grill mozesz celowac od razu w S4 ktos niedawno sprzedawal na forum chyba za 500zl Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
bartekzks Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Dzieki za podpowiedzi odnośnie zderzaka, jest jeden na oku ale nie ma grilla więc chyba odpada...lepiej szukać w komplecie Niby tak ale kupujac sam zderzak, grill mozesz celowac od razu w S4 ktos niedawno sprzedawal na forum chyba za 500zl Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Grill S4 do B7 za 500zl ??? Pokaż mi to z 5szt kupie od razu ... Chyb a jakiś połamany był .... Edytowane 4 Czerwca 2016 przez bartekzks
Rekomendowane odpowiedzi