Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S6 C7 Avant TATOWÓZ cz. 2 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tu już chciałem kupować, a to 40 000 odstępnego, ale ta cena sprowadza na ziemię ;)

BTW. jak Was rozszerzona gwarancja interesuje, to pamiętajcie że tylko pierwszy właściciel może ją przedłużyć, więc warto to zorganizować przed zakupem...

Edytowane przez was002

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Binek1.8T napisał:

Tez sie rozglądasz za RS3 Sportback? Czy tak po prostu zwróciłeś uwagę na ta gwarancje?

przez przypadek trafiłem na to ogłoszenie, aczkolwiek powoli się zastanawiam na co zmienić eskę w przyszłosci :) a głównie chodzi mi o gwarancję, bo zmodziłbym już skodzinę ale ta gwarancja mnie trochę ogranicza :/ 

Binek a Ty szukasz rs3 ?

Opublikowano
14 godzin temu, snajper1998 napisał:

przez przypadek trafiłem na to ogłoszenie, aczkolwiek powoli się zastanawiam na co zmienić eskę w przyszłosci :) a głównie chodzi mi o gwarancję, bo zmodziłbym już skodzinę ale ta gwarancja mnie trochę ogranicza :/ 

Binek a Ty szukasz rs3 ?

"Szukanie" to narazie za dużo powiedziane. Powoli zaczynam zastanawiać sie co zastąpi S5. Niby chciałem cos tam modzić ale z przykrością tylko patrze jak przebieg dobija do 200tys :facepalm:.. Obecnie 164 a podejrzewam ze do końca roku dobije.. Wiec chyba odpuszczę temat i wezme cos innego.. Narazie w grę wchodzi wlasnie

RS3 sportback '15. 

Audi s7 2013/14

Rs5 przed liftowe <- kolega ma wiec sprawdzone 

No i nie wiem wlasnie.. Lubię auta ktore sie fajnie reprezentują a obawiam sie ze RS3 to po prostu mały zabójca z fajnym dźwiękiem.. 

Jeszcze Cayman S mi po głowie chodził ostatnio..

Opublikowano
  • Autor

kiedy lifty wyszly rs3 i rs5?

Opublikowano
1 godzinę temu, snajper1998 napisał:

kiedy lifty wyszly rs3 i rs5?

Rs5 2013

Rs3 2017 

Opublikowano

RS5 przedliftowe to porazka, dopiero po 2012 roku dodali przedwtrysk ktory troche ogranicza odkladanie sie nagaru w dolocie. Z pozostalej dwójki zdecydownie s7. 

Opublikowano
  • Autor

tylko teraz rs5 wyszło już w nowej budzie, siedzi tam chyba 2.9TFSI, więc już lepiej poczekać i brać 2-3 latka z nowej budy. Chociaż podejrzewam ze te rsy do 17 roku to w dobrej cenie zaczną być 

Opublikowano
4 godziny temu, snajper1998 napisał:

tylko teraz rs5 wyszło już w nowej budzie, siedzi tam chyba 2.9TFSI, więc już lepiej poczekać i brać 2-3 latka z nowej budy. Chociaż podejrzewam ze te rsy do 17 roku to w dobrej cenie zaczną być 

Teraz to wiadomo co innego, chociaż testy dziennikarzy dla rs5 nie wypadają najlepiej.

Opublikowano

Za 2-3 lata to pewnie bym juz conajmniej do 350tys nastukal w s5. Mimo ze faktycznie nowe RS5 jakby nie patrzeć nie wypada najlepiej wzgledem dziennikarzy to i tak wydaje mi sie ze jest naprawdę godne uwagi biorąc pod uwagę konkurencje.. Stylistycznie, design'owo no i quattro. Czyli napęd. 

Jedyne co jest ostatnio często zauważane to ten nowy silnik przy deptaniu sprawia ze olej grzeje sie do prawie 130 stopni :huh: gdzie normalnie to jakies 112? 

Opublikowano
Dnia 8/23/2017 o 03:56, Ogi napisał:

RS5 przedliftowe to porazka, dopiero po 2012 roku dodali przedwtrysk ktory troche ogranicza odkladanie sie nagaru w dolocie. Z pozostalej dwójki zdecydownie s7. 

podasz jakieś źródło?

Opublikowano
  • Autor

macie jakieś linki do tych "negatywnych" testów dziennikarzy ?

Opublikowano
12 godzin temu, Binek1.8T napisał:

Za 2-3 lata to pewnie bym juz conajmniej do 350tys nastukal w s5. Mimo ze faktycznie nowe RS5 jakby nie patrzeć nie wypada najlepiej wzgledem dziennikarzy to i tak wydaje mi sie ze jest naprawdę godne uwagi biorąc pod uwagę konkurencje.. Stylistycznie, design'owo no i quattro. Czyli napęd. 

Jedyne co jest ostatnio często zauważane to ten nowy silnik przy deptaniu sprawia ze olej grzeje sie do prawie 130 stopni :huh: gdzie normalnie to jakies 112? 

Co się dziwisz jak oni tam chyba zalecają olej 0w20 ?

11 godzin temu, was002 napisał:

podasz jakieś źródło?

Podam, tylko muszę do domu na kompa wrócić na telefonie to masakra.

9 godzin temu, snajper1998 napisał:

macie jakieś linki do tych "negatywnych" testów dziennikarzy ?

Zaraz ci podrzucę, nie są moze negatywne co stwierdzają że czegoś brakuje.

Opublikowano
  • Autor

dzieki :)

no a ja dziś wymieniłem kata, ze starego wyleciał gruz :/ 

Opublikowano
  • Autor
Dnia 24.08.2017 o 19:04, Ogi napisał:

główny mankament to downsizing. Auto traci charakter, dzwięk mimi dobrych osiągów. No ale w tym kierunku idzie motoryzacja. Trzeba się zastanowić, czy nie zostawić V8 ki na lata, zrobić ewentualnie stage 2 na 600+ i cieszyć się brzmieniem... 

Opublikowano

Albo kupić nowe auto z v8 i pod kocem trzymać kilka lat:) 

Opublikowano
12 godzin temu, Binek1.8T napisał:

albo na pustyni... ;-) właśnie kupiłem 15 latka z W8 w stanie kolekcjonerskim i zaczynam dłubać...

Opublikowano
17 minut temu, was002 napisał:

albo na pustyni... ;-) właśnie kupiłem 15 latka z W8 w stanie kolekcjonerskim i zaczynam dłubać...

Passata B5 ? :o

Opublikowano
27 minut temu, was002 napisał:

Wrzucaj watek projektu w Inne :D

Opublikowano
  • Autor
Dnia 28.08.2017 o 20:57, Binek1.8T napisał:

jeśli juz to trzeba czekac do nowej S6  ponoć 4.0 tfsi V8 ma zostac, problem tylko ceny, taki poziom wyposażenia co jest np u mnie to cena katalogowa 500 tys :/