Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S6 C7 Avant TATOWÓZ cz. 2 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stracha musialem miec niezlego ale ważne ze sie wyjaśniło a eska wrucila do Ciebie.  Właściciel też dal ciala mimo choroby 

Opublikowano
  • Autor

najlepsze jest to że w tym warsztacie to jego zona jest odpowiedzialna  za kontakt z klientem i do 14 lutego gadałem właściwie tylko z nią. Wystarczył jeden sms, jeden telefon żeby klient się nie denerwował. Finał jest taki że od 2 lutego do 27 nic nie zostało zrobione, bo najpierw części nie mogli skompletować a potem się kontakt urwał. I jak jeszcze miesiąc bez auta i bez zrobienia czegokolwiek ze względu na okoliczności (choroba własciciela) można przełknąć, tak zerowy kontakt i brak informacji właśnie o tym fakcie jest zupełnie nieodpowiedzialne i aroganckie. Tłumaczenie kobiety było takie, że ona chciała najpierw zdiagnozować co z mężem i jakby wiedziała co i jak to by się odezwała, zapytałem czy jakby diagnoza trwała miesiąc czy dwa to też by nie dała znaku życia ? Nie umiała odpowiedzieć. Szkoda gadać, takiej firmie to kiosku ruchu nie powierzyłbym do prowadzenia....

Edytowane przez snajper1998

Opublikowano

masz rację i popieram

Opublikowano

pełny profesionalizm jednym słowem. Jakbym ja odstawił taką furę i nie mial kontaktu z gościem to chyba sam otworzyłbym sobie ten warsztat :)

Opublikowano
Dnia 26.02.2017 o 15:26, slavko87 napisał:

To Twoja eska zaginęła w warsztacie? 

że co ?????? :o

Opublikowano
  • Autor

no cała akcja była, w telegraficznym skrócie wstawiłem do warsztatu (nowego dla mnie) auto 2 lutego w celu naprawy webasta, do 14 lutego był kontakt (najpierw ustalali co i jak później czekali na częsci). Od 15 lutego na drzwiach warsztatu kartka że nieczynne, a na stronie warsztatu info, że chwilowo nieczynne + wszystkie telefony wyłączone. Na miejscu, na placu brak auta w garażu pusto (później sie okazało, że auto tam było tylko dużo głebiej - jednak z zewnątrz nie dało rady tego zauważyć). W związku z całkowittym brakiem kontaktu 24 lutego zgłosiłem fakt na policji i na fb puściłem info. Jakiś ich klient (zresztą jak napisał niemiło wpsominający warsztat) wkleił mi 4 nr telefonu które miał. W niedziele udało sie dodzwonić, jak sie okazało na nr prywatny małzonki właściciela, dla której największym problemem było to, że dzwonie w niedziele i na jej prywatny numer !:facepalm: Dzień później auto w asyście policji odebrane.  Tak jak wyżej napisałem nic nie zostało zrobione, gość był chory, a małżonka "nie miała głowy" mnie o tym fakcie poinformować przez prawie dwa tygodnie.... 

Opublikowano

Pewnie już myślałeś że na części poszło co ?

Opublikowano
  • Autor

wiele różnych myśli było... trochę wierzyć mi się nie chciało, bo warsztat cieszył się dobrą opinią, fakt że tylko w necie, no ale. Najbardziej się bałem, że go rozwalił i gdzies go klepią w stodole.....

Edytowane przez snajper1998

Opublikowano

snajper.. gdzie ty naprawiasz takie auto, hahahah :)))))) masz nauczke czy dalej bedziesz szukał mechaników po stodołach? :D

Opublikowano
12 godzin temu, snajper1998 napisał:

no cała akcja była, w telegraficznym skrócie wstawiłem do warsztatu (nowego dla mnie) auto 2 lutego w celu naprawy webasta, do 14 lutego był kontakt (najpierw ustalali co i jak później czekali na częsci). Od 15 lutego na drzwiach warsztatu kartka że nieczynne, a na stronie warsztatu info, że chwilowo nieczynne + wszystkie telefony wyłączone. Na miejscu, na placu brak auta w garażu pusto (później sie okazało, że auto tam było tylko dużo głebiej - jednak z zewnątrz nie dało rady tego zauważyć). W związku z całkowittym brakiem kontaktu 24 lutego zgłosiłem fakt na policji i na fb puściłem info. Jakiś ich klient (zresztą jak napisał niemiło wpsominający warsztat) wkleił mi 4 nr telefonu które miał. W niedziele udało sie dodzwonić, jak sie okazało na nr prywatny małzonki właściciela, dla której największym problemem było to, że dzwonie w niedziele i na jej prywatny numer !:facepalm: Dzień później auto w asyście policji odebrane.  Tak jak wyżej napisałem nic nie zostało zrobione, gość był chory, a małżonka "nie miała głowy" mnie o tym fakcie poinformować przez prawie dwa tygodnie.... 

Nie wiedziałem że taki drobiazgowy jesteś

Chwile warsztat zamknięty i taka panika

Widzę że nawet nie doceniasz zaoszczędzonego paliwa które normalnie byś w tym czasie przepalił

:decayed:

Teraz już można się pośmiać ale podejrzewam co przechodziłeś - wiem jak to jest jak Ci auto znika

Opublikowano

Dobra akcja.. ja zaczalem szukac na forum, bo na spocie mowili ze komus z warsztatu zajumali eSke.. a tu cisza.. a cala akcja na fb sie dziala. fajnie ze sie dobrze skonczylo. A o warsztacie szkoda gadac.. zero pojecia o prowadzeniu interesu. Niektorzy ludzie sa po prostu nieodpowiedzialnu. Pzdr.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, st4yKool napisał:

snajper.. gdzie ty naprawiasz takie auto, hahahah :)))))) masz nauczke czy dalej bedziesz szukał mechaników po stodołach? :D

Co to za głupie gadanie? Ze niby aso takie za***iste ? Wszyscy najlepsi mechanicy maja wlasne warsztaty a wiekszosc wlasnie wyglada jak stodola. Mam swojego mechanika, który osttanio ogarnał mi problem z odma i turbinami idealnie i tez jakbys podjechał to bys powiedzial ze stodoła, tylko że na placu stoi zawsze kilka swini, ferrari , czy ostatnio widzialem astona martina. Ciekawe czemu wlasciciel astona nie prowadza auta do zajebistego aso :facepalm:.   W tym przypadku chodzilo o webasto dlatego zaprowadzilem auta tam a nie gdzie indziej bo gosc mial "ogarniac" ogrzewanie postojowe, które mało kto robi.....

Zawartość dodana 3 minutes later
7 godzin temu, miron78 napisał:

Teraz już można się pośmiać ale podejrzewam co przechodziłeś - wiem jak to jest jak Ci auto znika

Mironku kochany wystarczył kuzwa jeden sms, jeden telefon....:facepalm: 

btw zastanawiam sie czy namierzania auta nie wsadzic, poleca ktos jakas firme tego rodzaju ? 

Opublikowano

Hehhe nie stresuj sie :)) ja swojego robie w garazu ktory zamiast dachu ma folie zbita dechami :-) mechanior co prawda z aso ale to nawet nie stodola, tylko szalas pod Antwerpia ;))))

Wiemy jak jest, daj sie posmiac troche, juz po wszystkkm i dobrze sie skonczylo [emoji14]

Sent from my SM-T815 using Tapatalk

Opublikowano

najlepiej schowaj gdzieś telefon podłączony pod ładowarkę . najlepsze do namierzania są plus i orange .

Opublikowano
  • Autor

mialem kiedys taki tel ale zapominalem ladowac :) a podlaczony do ladowarki to nie bedzie dobrze schowany. 

Opublikowano

Odezwij sie do @Kolkov. On pracuje w firmie od namierzania samochhodow i ma kilka ciekawych produktow. 

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano

Zawsze można wszystko gdzieś pod tapicerka upchnąć . GPS fajna sprawa ale tez trzeba dobrze schować i najlepiej dwa nadajniki z oddzielnym zasilaniem. 

12 godzin temu, snajper1998 napisał:

mialem kiedys taki tel ale zapominalem ladowac :) a podlaczony do ladowarki to nie bedzie dobrze schowany. 

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Kosmita napisał:

Odezwij sie do Kolka (Kolkov). On pracuje w firmie od namierzania samochhodow i ma kilka ciekawych produktow. 

a jaki on region ?

Opublikowano

Warszawa. Jak ja. Ale firma miedzynarodowa. Odezwij sie do niego to Ci powie ocb albo da kontakt do kogos z Twojego regionu.

Opublikowano
  • Autor

juz poszedl priv czekam na tel dzieki