Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Muzyka w naszych autkach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też byłem na Sunrise 2008 ale w piątek, na tzw parkingu:) Była miazga. Zimna woda wtedy była na after party :D

Opublikowano

Wladi czujny...:decayed:

---------- Post dopisany 17-03-2014 at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany 16-03-2014 at 22:36 ----------

Opublikowano

Na długie i na krótkie odcinki drogi polecam wszystkim TDU2 składanka stworzona pod grę TestDrive2 :)

Mozna sie wkręcić i fajnie wyluzować ;)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ----------

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ----------

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

Opublikowano

trzacha197444 wrzuć coś normalnego a nie sety po ponad godzinie :whistling:

Opublikowano
Opublikowano

ale nuta :shock3::shock3::shock3::slina::slina::slina::slina:

Opublikowano

Rewelacyjnie mi się przy tym jeździ

Opublikowano

trzacha197444 wrzuć coś normalnego a nie sety po ponad godzinie :whistling:

Sety mają to do siebie, że można wybrać kilka fajnych fragmentów.:wink: Ale uwagę przyjąłem, choć nie wiem, jak teraz z tym będę żyć...:decayed:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ----------

Opublikowano

:kox:

Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ----------

Opublikowano

Ten kawałek rozyebał mój system obronny:decayed::slina::slina::slina::slina::dancing::dance2::dance::fool:

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

Nie wiem czy było ale kawałek jest w pytę:slina::slina::slina: