nomek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Witam Niedawno nabyłem moją świeżutką niunię 110KM, trochę pozmieniałem oprócz kierownicy, foteli zresztą widać na zdjęciach. Komentarze mile widziane. Plany: - zmiana alufelg na oryginalne '17 z oponami zimowymi i to chyba na tyle. Jakieś pomysły, proszę pisać Pozdrawiam :>
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 fajnie sie prezentuje i super foteliki a malowałeś ja może???
Bandzi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Gratuluje foteli !! A można spytać gdzie zakupione i ile taka przyjemność Cie kolego kosztowała ?
nomek Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Opublikowano 7 Listopada 2008 fajnie sie prezentuje i super foteliki a malowałeś ja może??? Nie.[br]Dopisany: 07 Listopad 2008, 23:04_________________________________________________Była sprowadzona z Niemiec.
Łaszczu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 na jednym ze zdjec widac zupełnie inny odcien lakieru. dokładniej tylni lewy błotnik. Poza tym środek rewelka;] silnik na plus ;] ogolnie cacy.
mcm Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ja ze zdjęć widzę że prawe przednie drzwi i lewy tylny błotnik są innego koloru
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 tak dokładnie... chociaż wiem z praktyki, ze srebrny kolor płata figle... i na fotkach coś widać a w realu nie... a mnie zaciekawiły jeszcze plastiki na zderzakach i progi, z tego co wiem to nie były ori malowane
mcm Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 srebrny metalik lub perła to strasznie wredne kolory do dobierania i raczej się to nie udaje
michu93 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 jest to niemozliwe zeby dobrac idealnie kiedys sluchalem jak sie lakiernicy i inni znawcy wypowiadali...
mroova81 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Tak, to fakt, z tym srebrym niestety. Tak w ogóle to furka bardzo ładna zwłaszcza środek! Wątpliwości osobiście mam jedynie co do grila, ale to moje subiektywne odczucia.
nomek Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Opublikowano 7 Listopada 2008 Też to widzę na 4tym zdjęciu, zdjęcia robiłem telefonem 3.2MPx. Dodam, że w realu wygląda OK, nie mam lustrzanki Co do grilla, wole mieć bez emblematów przynajmniej jak na razie na przodzie. Pozdrawiam
rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Foteliki Wnętrze jest masakryczne elektryka w fotelikach działa? Ciekawe czy trzeba było coś rezać żeby te fotele wsadzić Że też te foteliki się zmieściły... Są wypaśne Za foteliki wielkie GRATY. Ale co do reszty... Auto wg mnie nie '98 tylko '97, bo kiera przedliftowa, inne mocowanie, ktoś przerabiał? zegary do-'97, błotniki do-'97, ale sporo elementów poliftowych: maska przednia - brak sprysków, właśnie... gdzie masz wsadzone spryskiwacze przedniej szyby? Bo przed '99 były na masce, kolejna sprawa, zderzak polift, ale to kosmetyka upiększająca, lampy przód i tył też polift, lusterka B7? Ogólnie sporo rzeczy rezanych czyli ktoś upiększał autko. Kolory się mienią strasznie na tym autku, jakby każdy element w innym odcieniu Może Ty masz jeszcze jakiś kameleonik na to rzucony? Chociaż niekoniecznie... lakiernik słabo dobrał kolory. Spasowanie przodu... można było to zrobić lepiej. Ale ogólnie spoko autko za to wnętrze to u mnie BIG bonus Chcesz się zamienić na fotele?
hiena Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 wnętrze te foteliki naprawdę robią wrażenie co do grila to Ogólnie suuuper
nomek Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie chce Może za miesiąc zmienię na oryginalny grill Wczoraj robiłem parę bączków, robi wrażenia zapomniałem dodać Quattro.
dziki pzs Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Bardzo ładna. I kolor jedyny słuszny :>
pawelwor Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Wnętrze super, poza gałką zmiany biegów. Jeśli to quattro to czemu na listwie nie ma znaczka? Wymieniane były? I coś z przodem mi nie gra, mam wrażenie że ktoś założył lampy i zderzak na odp... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi