longerek Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Śliczna zielona audi kolorek tylko na zamówienie. Jednostką napędową jest silnik diesla 1.9 TDI o mocy 110km. Śliczne 17 calowe felgi o rozmiarze opony 225/45/17R. Felga ta jest przystosowana do większych rozmiarów ale że na razie nie posiadam większych nadkoli wrzuciłem najmniejszą. Centralny zamek. Klimatronic. Podgrzewane fotele. Elektryczne szyby i lustereczka. Zmieniona gałeczka zmiany biegów. Tarcze i klocki zmienione na większe od silnika 2,5tdi. Radyjko CB żeby nie załapac zbędnych punkcików. Radyjko cd/mp3/usb/memory card. Z przodu są jeszcze orginalne głośniki od audi z tyłu na półce dwa głośniki Pioneer o mocy 200W myśle o zmianie na mocniejsze. Podświetlanie na nogi wszystkich miejsc siedzących pod oczywiście pod kolor podświetlenia zegarów czyli czerwony. Dorzuciłem mały bajer w postaci gwizdka imitującego dźwięk turbo fajny efekcik. A oto moja śliczna NIUŃKA: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/643af12214e97360.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/907db39b7495dc63.html Widoczek nocą: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7bce4f5ae05ae49.html
qoperek Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 sciagnij to cos srebrnego ze zderzaka lapmy na poliftowe i bedzie cacy
Snap Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Bardzo fajna kolorek tylko te pokrowce na fotelach i na kierownicy mi sie nie podobają.... ale nie każdemu musi sie to samo podobać.
michu93 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 super kolorek, ładne fele... fajny wypasik... lecz wnętrze jest aż za "bogate" te wiesidełka wszystkie i pokrowce... osobiście źle bym sie czół w takim aucie. ale to ty nim jeździsz
longerek Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 ja lubię mieć kolorowo w środku a nie męczące ciemne kolory ludzie trochę fantazji.
Piechol Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 kolejny Chromolub na forum najważniejsze, że Tobie się podoba, bo moim zdaniem seria wygląda lepiej...
rafalekx Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 fantazji to tu nie brakuje Nic dodać nic ująć Kolego longerek wiem że chrom na metry na allegro jest tani i poprawia wygląd autka, ale nadużywanie go powoduje zupełnie odwrotny efekt niż planowałeś, zamiast walić tony chromu na autko i do środka te "ryflowane blachy" trzeba było zainwestować w ładne lampy na przód i tył Ogólnie ładne autko ale te chromy masakra (negatywna masakra) Ragguś masz nowego "chromowego" kolegę
ykk Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Moim skromnym zdaniem brakuje chromu na dachu..
slaweq Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Ale festyn w środku Pokrowce na siedzeniach i kierownica dramat :gwizdanie:
longerek Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 a co radzicie zamiast pokrowcy na siedzieniach?[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 17:58_________________________________________________i te lampy to jest kurde spory wydatek a co sądzicie o przyciemnieniu tylnych?
michu93 Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 zamiast pokrowcy na siedzenia proponuje poprostu nic a o przyciemnieniu tylnych lamp... wg mnie w tym kolorze nie będzie zafajnie ale nie wiedziałem i nie mam pewności.
topor Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 przywroc Audike do stanu OEM;p i zmien dane w opisie, Twoj silnik to AFN.[br]Dopisany: 08 Listopad 2008, 21:20_________________________________________________i w ogole po co CI gwizdek ktory imituje turbo... Przeciez masz turbawke :gwizdanie:
longerek Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Opublikowano 8 Listopada 2008 wiem wiem że mam słodką turbinkę ale i tak tego gwizdka nie widać.
topor Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 jak chcesz miec metaliczny i dosyc donosny dziek turbo to wytnij kata
bobek84 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Dokladnie ten chrom,podswietlenie nóg, dywaniki i pokrowce do bani. Masz swietne auto zaj...ste fele i kolorek a tak je okaleczyles.[br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 01:30_________________________________________________dobrze ze jeszcze nie pomalowales bialą farbą napisów na oponach
longerek Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 niestety dywaniki muszą być ze względu że nie mogę odkurzać mojej niuńki codziennie a nie mogę i nie lubię jak w środku mam brudno a dywaniki można strzepnąć.
slaweq Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 niestety dywaniki muszą być ze względu że nie mogę odkurzać mojej niuńki codziennie a nie mogę i nie lubię jak w środku mam brudno a dywaniki można strzepnąć. Taka mała uwaga..., używaj jesli możesz znaków interpunkcyjnych, bo zdań pisanych ciągiem to sie nie da czytać
bobek84 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 nie chodzi mi zebys calkiem wyjal dywaniki< ale dla mnie te imitujace aluminium okaleczaja auto.
longerek Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Opublikowano 9 Listopada 2008 No to teraz proszę o dalsze uwagi na temat autka.
Rekomendowane odpowiedzi