Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

BMW E90 320D 2011 M-Pakiet+Performance 184KM MT by Doradca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam f11 z 2010r i wogule nie slychac łańcucha troche dziwne...ma nalatane 216tys wszystko org..

tąpniete z LG g3

Opublikowano
  • Autor

jednemu szura po 40 drugiemu zacznie po 300k - jedno jest pewne - prawdopodobienstwo zerwania w porównaniu do modeli przed 2011 jest o wiele mniejsze

Opublikowano

Ale z tą ramka to żeś dawalił... ja rozumiem, że to jest teraz przedmiotem jakiegoś kultu. Ale to raczej w civicach i golfach III ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

żaden kult ani nic - chciałem mieć jakiś element auta rzucający się w oczy i zrobiony własnoręcznie - auto jest całe czarne wiec postanowiłem ze zrobię ramkę :) moim zdaniem pasuje do auta i jest zaskakującym elementem którzy jedni kochają a drudzy hejtują - i oto mi własnie chodziło hehe

Korzystając z weekendu umyłem trochę auto

72dee460a39c0d75gen.jpg

80daf5bee8a8abfcgen.jpg
1ceba0c8fc8ab665gen.jpg
41fe31078a89cbeagen.jpg
d0352b6ed3cfa034gen.jpg

Autko sprzedane :) wracamy do AUDI !!!!

Będzie polift A4 w pełnym S-Line

Mały zwiastun

6219f84ff63cb0b5gen.jpg

Opublikowano

Jak sprzedałeś to kupuj f10...

tąpniete z LG g3

Ja sie jeździło na 18"kołach, bo takie mjales w bmw, chyba ze się myle.

tąpniete z LG g3

Opublikowano
  • Autor

jeżdziło się tak samo jak na 16 na zimę - komfort ten sam na 18 tylko że auto sie nie wychylało na boki przez grube gumy .

Opublikowano

A w koleinach jak, bo mnie na 18" et 20 troszke nosi, na 17"tego nie bylo, no ale coż bylem tego świadom ....

tąpniete z LG g3

Opublikowano
  • Autor

jak miałem w 313 opony 255/30/18 na każdej z osi to nosiło - ale jak zmieniłem felgi na 193 i zrobiłem tak jak fabryka nakazała to problemu juz większego nie było

Opublikowano

Nie wiem czym to się dokładnie ma, ale marka/model/zużycie też mają dużo do noszenia w koleinach.

Dla przykładu na kończących się BG Goodrichach nosiło mnie mocno, na nowiutkich Yokohamach także masakrycznie ale założyłem nowe Nokiany i po prostu inny samochód. Uspokoił się, nie rzuca go w koleinach - bajka.

Opublikowano
  • Autor

ja polecę Ci Fulde SportControl - za***isty stosunek ceny do jakości a do tego A na mokrym i 68 decybeli głośność - opona strasznie cicha i za***iście się prowadzi

Opublikowano

Co jest powodem sprzedaży? Ja kilka dni temu kupiłem E91 z 2008r. z tym samym motorem i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Wygodnie się jeździ nawet na 18, prowadzenie bajka. W porównaniu do mojej byłej B6 jest przepaść, jedynie mocą i dźwiękiem silnika na wydechu magnaflow audi wygrywało.

Opublikowano

Co jest powodem sprzedaży? Ja kilka dni temu kupiłem E91 z 2008r. z tym samym motorem i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Wygodnie się jeździ nawet na 18, prowadzenie bajka. W porównaniu do mojej byłej B6 jest przepaść, jedynie mocą i dźwiękiem silnika na wydechu magnaflow audi wygrywało.

Pewnie sie znudził

tąpniete z LG g3

Opublikowano

przecież pisał, że się nie mieści z rodziną.. wystarczy czytać.

Opublikowano

Pisał, ale w innym temacie - makaba mógł go nie czytać :hi:

Opublikowano

wydawało mi się, że w tym. wobec tego przepraszam: hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I jak sprzedane ? :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Tak sprzedana :) jeździ po Trójmieście - nowe auto w wątku który podał Kolega wyżej