wilu8 Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 Witam Na filmie słychać takie wrum odrazu jak silnik zaczyna pracować czasem trwa to jeszcze dłużej towarzyszy temu jak widac bujniecie budy wystepuje to jak silnik jest gorący . Chwila ostygnięcia i juz tego nie ma jest już troche zimnie wiec stygnie wybciej w lecie trwało to dłużej . Innych objawów brak, synchronizacja na 0,0 Korekty pompek całkiem ładne 160 tys nalotu silnik nie grzebany napęd pompy jeszcze seryjny .https://youtu.be/T_eLN1RzfNc
nitroo Opublikowano 30 Października 2015 Opublikowano 30 Października 2015 U mnie, gdy obroty się podnosiły po odpaleniu, wina okazał się czujnik tempratury. Sprawdzałeś w ogóle auto VAG?
wilu8 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Opublikowano 30 Października 2015 Oczywiscie błędów brak parametry żadne mi się nie wydały podejżane . ew. którym sie przyjżeć
piotrsob1 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Właśnie się dwumas kończy
wilu8 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 To czemu przy gaszeniu nie ma nic gasnie odrazu zreszta to widac na filmie
piotrsob1 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Przecież napisałem że się "kończy" a nie "skończył " Pojeździj jeszcze trochę i będzie słychać też przy gaszeniu
Musashi Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 tez uwazam ze to dwumas, slychcac gdy goracy poniewaz, zwzrostem temp. metal sie rozszerza i zwiekszaja sie luzy.
piotrsob1 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Przede wszystkim to na gorącym silniku rzadki robi się smar wypełniający dwumasa i wszelkie jego niedomgania się nasilają Edytowane 31 Października 2015 przez piotrsob1
wilu8 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Od kupna zrobiłem 6 tys i to było odrazu a ile wczesniej nie wiadomo zobaczymy o tyle dobrze ze w multi jest tylko dwumas Edytowane 31 Października 2015 przez wilu8
Rekomendowane odpowiedzi