shendi007 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 WITAM NIEDZIALAJA MI SWIATLA PRZECIW MGIELNE PRZEDNIE AUDI A4 B6 2004 1,9 TDI TYLNIE DZIALA, SPRAWDZALEM BEZPIECZNIKI ZAROWKI SA DOBRE TAKZE WYLACZNIK SWIATEL MAM DRUGI I TEZ NIE DZIALAJA JAKIES POMYSLY?
shendi007 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Vag ci prawde powie .. A MOGLBYS ROZWINAC SWOJA MYSL BARDZIEJ ?
Fido Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 WITAM NIEDZIALAJA MI SWIATLA PRZECIW MGIELNE PRZEDNIE AUDI A4 B6 2004 1,9 TDITYLNIE DZIALA, SPRAWDZALEM BEZPIECZNIKI ZAROWKI SA DOBRE TAKZE WYLACZNIK SWIATEL MAM DRUGI I TEZ NIE DZIALAJAJAKIES POMYSLY? Nie krzycz na forum bo robisz to WIELKIMI literami.
Bromchit Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Moje pytanie może wydać się dziwne, ale czy działa Ci klakson...
shendi007 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Moje pytanie może wydać się dziwne, ale czy działa Ci klakson... dobrze ze pytasz bo tez nie dziala czy ma to zwiazek ze swiatelkami? klaksonem mialem tez sie zajac na dniach
Bromchit Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Masz odpiętą wtyczkę po lewej stronie, tuż przy błotniku ;-). Oczywiście za zderzakiem
shendi007 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Masz odpiętą wtyczkę po lewej stronie, tuż przy błotniku ;-). Oczywiście za zderzakiem ok dzieki za informacje jutro sprawdze i napisze czy dziala, tylko czy u mnie tez bedzie lewa strona bo ja mam angola
Bromchit Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Tego niestety nie wiem... Jak wyjmiesz lampę to zobaczysz.
shendi007 Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 Tego niestety nie wiem... Jak wyjmiesz lampę to zobaczysz. pobawie sie dojdziemy po kabelkach i i sprawdze gdzie jest klakson Tego niestety nie wiem... Jak wyjmiesz lampę to zobaczysz. pobawie sie dojdziemy po kabelkach i i sprawdze gdzie jest klakson hej dzieki za podpowiedz naprawilem usterke , miales racje wtyczka byla wypieta
rafaltt55 Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 W dniu 1.11.2015 o 19:28, shendi007 napisał: pobawie sie dojdziemy po kabelkach i i sprawdze gdzie jest klakson hej dzieki za podpowiedz naprawilem usterke , miales racje wtyczka byla wypieta znalazłem temat bardzo pomocny u mnie objawy takie same i usterka też winna była wtyczka za lewą lampą
Rekomendowane odpowiedzi